Bog succes endnu inden udgivelsen

29. december 2014   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Allerede inden skønhedsekspert Mads Timmermanns nye bog ”Sund krop. Smuk hud – og fantastisk udstråling!” officielt udkommer d. 5. januar, har hans medarbejdere travlt med at sende den ud til ventende læsere.


Tryksværten var dårlig nok tør, før bogen, hvor skønhedsekspert og stifter af Danish Skin Care, Mads Timmermann, for første gang samler sin viden og erfaringer om sundhed, skønhed og mentalt overskud, skulle videre med posten. Som noget ganske uhørt for en første udgivelse, var bogen nemlig allerede inden jul blevet forudbestilt af 500. Her kun lige efter jul er antallet i nærheden af 1.000!


Selv siger Mads Timmermann:

Jeg havde aldrig turde håbe på en så fantastisk modtagelse. Jeg har virkelig nydt at skrive bogen, og jeg er utrolig glad for, at eksperter som Joan Ørtig, Mads Bo, Bryan Rice, Mark Anthony, Thomas Wolfsberg og min egen yndlingsblogger Sofia Saidana, har bidraget til at lave en bog, der kommer så grundigt omkring de fire trin, der kan hjælpe os med at realisere den skønneste udgave af os selv. Men det var nok først, da bestillingerne begyndte at strømme ind, at jeg blev overbevist om, at jeg havde ramt noget, som rigtigt mange gerne vil vide mere om”.


Mads Timmermanns egen teori går på, at bogen skal bruges til at realisere de nytårsforsæt, som mange gerne vil i gang med i januar:

Der er jo mange, der bruger nytåret til at begynde på en frisk. Hvis min bog betyder, at mine læsere for alvor begynder at forkæle sig selv og deres krop med god pleje, lækker kost, motion i hverdagen og en masse positiv energi, har jeg nået det mål, jeg havde, da jeg satte mig til at skrive”.


Mads Timmermanns kalender for foråret 2015 er allerede fuldt booket med arrangementer rundt om i landet, hvor han skal tale om sin bog og signere læsernes eksemplarer.


Sund Krop. Smuk Hud. Og fantastisk udstråling kan bestilles via www.sundkropsmukhud.dk til vejludsalgspris 297 kr.

Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk