Boat Show byder på eventyr fra Arktis og Sydhavet

10. september 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

På forårets store bådudstilling i Fredericia kan man høre om Erik Peitersens barske rejse gennem Nordvestpassagen og familien Rosentofts jordomsejling, der blandt andet bød på familieforøgelse

En fantastisk sejlersæson går langsomt på hæld, og størstedelen af bådfolket indstiller sig på nogle måneder uden de store aktiviteter til vands. Men allerede nu kan sejl-entusiasterne godt begynde at glæde sig til Fredericia Boat Show 2019, som sparker forårssæsonen i gang den sidste weekend i februar og den første weekend i marts.

Som altid har Danmarks eneste indendørs bådudstilling i Fredericia et stærkt foredrags- og underholdningsprogram, hvor besøgende kan hente oplevelser, viden og inspiration.
Et af de spændende navne på scenen bliver Erik Peitersen – kunstner, skiltemaler, handyman, tv-vært ... og sejler. Sammen med barndomskammeraten Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe begav Erik Peitersen sig for et år siden ud for at udforske den sagnomspundne Nordvestpassage – den nordlige sejlrute mellem Atlanterhavet og Stillehavet.

Den barske tur blev skildret i DR 2-programmet ”Peitersen og Nordvestpassagen”, som blev sendt i fire afsnit tidligere i år.
På Boat Show kan de besøgende høre om turen gennem et af klodens mest isfyldte og ugæstfrie farvande, om farlige arktiske vinde, skønheden mellem isbjerge, sæler og isbjørne – og måske også om flettede kogte sæltarme med sennep...

Familien Rosentoft rev to år ud af kalenderen
Besætningen var yngre, breddegraderne var anderledes, men eventyrlysten var bestemt ikke mindre, da Christian og Cille Rosentoft og deres børn besejlede verdenshavene. 
Børnene Gustav, Bertram og Liva var henholdsvis 13, 9 og 6 år, da familien fra København stævnede ud på deres livs eventyr: To års jordomrejse på S/Y Johanna.

Hør om glæder og udfordringer ved at have en Bianca 420 fra 1989 som sit hjem i to år, om at rejse med børn, om oplevelser, udfordringer, bekymringer og glæder – og om at blive forældre til ”bådbabyen” Sylvester, der blev født den 25. februar 2018 på St. Martin.

Tilhørerne kan også vente et ærligt indblik i, hvor vanskeligt det kan være at lande igen efter eventyret - i en travl dansk hverdag med arbejde, skole, madpakker etc.

Programmet på Fredericia Boat Show vokser uge for uge, og det samme gør udstillerlisten, som snart runder de 200 navne. Fredericia Boat Show finder sted den 22.-24. februar og 28. februar-3. marts 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.boatshow.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk