Boat Show 2019 sætter fokus på småbådsfiskeri

18. januar 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Nyt område dedikeret til småbådsfiskeri bliver en spændende ”legeplads” for fiskeentusiaster på bådudstillingen i Fredericia

Om godt en måned åbner hele Danmarks indendørs bådudstilling – Boat Show i Fredericia – og i år sættes der ekstra fokus på småbådsfiskeri. Småbåde defineres typisk som både under syv meter i længden.

- Vi etablerer et stort område, som er dedikeret til småbådsfiskeri. Her kan man som besøgende se fuldt tilriggede trollingbåde, undersøge de nyeste aluminiumsbåde, få fingrene i de seneste grejnyheder, se relevant marineelektronik med videre, fortæller Lars Søndergaard, projektleder i MESSE C Fredericia.

En af udstillerne i det nye område er Effektlageret fra Horsens, som tilbyder fiskestænger, hjul, liner, blink, redningsudstyr, marineelektronik og meget andet.
- Vi er nye i Boat Show-sammenhæng, men det nye tiltag med et småbådsområde var en oplagt anledning for os til at udstille, konstaterer Niels Munk-Madsen, direktør i Effektlageret.

Han forventer en stor synergieffekt i kølvandet på nyskabelsen:
- Jeg ved fra vores gode samarbejdspartner Garmin, at de nogle gange har manglet et sted at henvise til, hvis pengene brændte i lommen på fiskeinteresserede besøgende på deres stand. Nu kan fiskeentusiaster finde produkter og løsninger hele vejen rundt fra båd til udstyr, påpeger Niels Munk-Madsen.

Præmier for over 200.000 kroner
Ildsjæle blandt udstillerne er med til at skabe indhold og aktiviteter i den nye zone for småbådsfiskeri. Det gælder blandt andre Smaabaadsnyt.dk med tvillingerne Per og Jan Kreuz, som udlover præmier for knap 100.000 kroner på standen. På standen kan man ligeledes tage et nærmere kig på deres amerikanske bassboat fra Alumacraft, samt se marine-elektronik fra Lowrance og masser af fiskegrej fra Quantum og Rhino.

Hondashoppen og Wildwater Fishing arrangerer en ”skattejagt”, hvor man ved at gæste en række stande kan få adgang til en kastekonkurrence hos Wildwater Fishing. Med udstyr og elektronik som præmier til en samlet værdi på over 100.000 kroner kan det bestemt være umagen værd...

Af andre udstillere i området kan blandt andet nævnes Navisco, Garmin Nordic, Simrad, Team Biilmann, AluBoat, GeMi Boats samt en række småbådsfiskeklubber.

I øvrigt kan fiskeentusiasterne også glæde sig til Boat Show’s store sceneprogram, som har masser af fiskeri på programmet – blandt andet indlæg om fiskeri fra kajak, småbådsfiskeri for begyndere, verdens største trollingkonkurrence (på Bornholm), guidevirksomhed i Østersøen samt tunens genkomst i danske farvande.

Fredericia Boat Show finder sted den 22.-24. februar og 28. februar-3. marts 2019 i MESSE C Fredericia. Se mere på www.boatshow.dk.

BILLEDTEKST HONDASHOPPEN:
Peter Stick (billedet) fra Hondashoppen er sammen med Per Sjøstrøm fra Wildwater.dk ankermænd i en stor konkurrence i det nye småbådsfiskeri-område på Fredericia Boat Show. (Foto: smaabaadsnyt.dk).

BILLEDTEKST JAN OG LAKS:
Jan Kreuz (billedet) fra Smaabaadsnyt.dk, vil sammen med tvillingebroderen Per Kreuz afvikle flere konkurrencer på Fredericia Boat Show samt give masser af tips og tricks til småbådsfiskeriet. (Foto: smaabaadsnyt.dk).

BILLEDTEKST EFFEKTLAGERET:
Effektlageret byder på masser af udstyr til fiske-entusiasterne på Fredericia Boat Show.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk