Bluebay viser topkvalitet fra de finske mestre

22. november 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Håndværket er i centrum i bådene fra Finnmaster, som Bluebay Marine fra Silkeborg præsenterer på BOAT SHOW 2017

- I en tid, hvor hver eneste beslutning om forbrugskøb tager udgangspunkt i prisen – og prisen bliver så afgørende, at det bliver lavest tænkelige kvalitetsmæssige fællesnævner, der står som den nye standard, er det en udsøgt fornøjelse, at præsentere en produktserie der går imod strømmen og sætter topkvalitet som det primære mål.

Sådan lyder det fra Dan Christiansen, adm. direktør hos Bluebay Marine i Silkeborg, som er stolte af at kunne tilbyde hele produktporteføljen fra et af Europas fremmeste småbådsværfter, nemlig Finnmaster.

Han glæder sig til at præsentere de finske nyheder på BOAT SHOW i Fredericia:
- På vores stand kan man opleve ægte skandinavisk håndværk i den nye P-Serie. Lavet til den aktive familie hvor fiskeri bliver en leg uanset vejr og vind. Eller se den nye T-serie, der tilbyder luksus-cruising på et niveau, vi ikke er forvænt med her i Danmark, fortæller han.

Finnmaster er ”Made in the midnight sun” - bygget hvor solen skinner om natten. I Finland. Netop her er båden livlinen til omverdenen, og netop derfor er det så vigtigt at praktik og sikkerhed går hånd i hånd.
Bådene er bygget til at tage brugerne med på eventyr, og kan sejle dem lige så langt ud, som de har mod til.

- I enhver båd fra Finnmaster får man et gennemtestet produkt. Gennemtestet i de hårdeste miljøer vel at mærke. Her bruges den tid der skal til, for at hver eneste detalje er designet, afprøvet og om nødvendigt re-designet. Det giver vished for, at funktionalitet og sikkerhed er i top, hver eneste gang man begiver sig ud på en tur i en Finnmaster, fastslår Dan Christiansen.

Finnmaster har et tæt samarbejde med Yamaha, så enhver båd fra værftet er forberedt til en af verdens mest pålidelige motorer. Det betyder også, at hver ny Finnmaster er testet med forskellige motor- og propelstørrelser, fra Yamaha. Det giver de bedst tænkelige forudsætninger for at vælge det perfekte sæt til netop ens egne behov.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.
 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk