Billetterne til Flying Superkids er ”fløjet væk”: udsolgt forestilling i Roskilde

03. september 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige gymnaster fra Flying Superkids kommer til at optræde for et fuldstændigt fyldt kongrescenter, når de til november lægger vejen forbi Roskilde. Alle billetter til forestillingen er nemlig solgt på under en uge på trods af, at Flying Superkids har indsat ekstra tribuner.

Når gymnasterne fra Flying Superkids den 15. november optræder i Roskilde Kongrescenter, bliver det foran en fuldstændig fyldt sal. De godt og vel 1000 billetter, som Flying Superkids har sat i salg til deres energifyldte forestilling, er nemlig blevet revet væk på under en uge. Og det er endda, selvom at Flying Superkids har indsat ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel, idet alle de oprindelige billetter blev solgt på 24 timer. Og nu melder truppen så alt udsolgt:

  • Alle billetterne er solgt og der kommer ikke flere i salg. Det er helt vildt fedt, at efterspørgslen er så stor, og at vi her en uge inde i billetsalget, kan sige, at der er fuldstændig udsolgt. Den store interesse betyder rigtig meget for både børnene og jeg, og giver os endnu mere blod på tanden. Og det bekræfter jo os også I, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Her tror jeg især det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, fortæller Lars Godbersen, der er konferencier i forestillingerne og søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Billetsalget til forestillingen i Roskilde startede 27. august. Allerede i løbet af de første 24 timer var alle de oprindelige billetter solgt. Flying Superkids måtte derfor arbejde på at finde ekstra pladser, og de var knap sat i salg, før de også var revet væk. Alt er nu udsolgt til forestillingen i Roskilde.

Henviser interesserede til andre shows i området

På grund af hensyn til de optrædende børn og deres skoler, har Flying Superkids ikke mulighed for at sætte en ekstra forestilling i salg:

  • Superbørnene er jo helt almindelige børn, som går i helt almindelige skoler. De er alle en del af Flying Superkids i deres fritid. Så derfor planlægger vi også alting ud fra det. Det er jo deres glæde ved at stå på scenen, som er hele fundamentet i det vi laver, så det skal vi tage hensyn til. Derfor begrænser vi også antallet af shows, så det forsat er fedt for børnene at optræde, udtaler Lars Godbersen.

I stedet henviser Flying Superkids interesserede, som ikke nåede at købe billet til forestillingen i Roskilde, til deres andre forestillinger på Sjælland. Superbørnene optræder blandt andet i Birkerød den 18. oktober, og ellers optræder holdet med 3 shows i Valby Hallen mellem jul og nytår. Det kan interesserede læse mere om på www.flyingsuperkids.com.

Praktisk information:

Flying Superkids i Roskilde Kongrescenter

15. november 2019 kl. 18.30

Pressefotos kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/