Billetterne til Flying Superkids er ”fløjet væk”: udsolgt forestilling i Kolding

03. september 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige gymnaster fra Flying Superkids kommer til at optræde for et fuldstændigt fyldt sports- og mødecenter, når de til oktober lægger vejen forbi Kolding. Alle billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på to uger.

Når gymnasterne fra Flying Superkids den 12. oktober optræder i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, bliver det i en fuldstændig fyldt hal. De godt og vel 750 billetter, som Flying Superkids har sat i salg til deres energifyldte forestilling, er nemlig blevet revet væk på to uger. Og det er endda, selvom at Flying Superkids har indsat ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel. Nu melder truppen så alt udsolgt:

  • Alle billetterne er solgt og der kommer ikke flere i salg. Det er helt vildt fedt, at efterspørgslen er så stor, og at vi her to uger inde i billetsalget, kan sige, at der er fuldstændig udsolgt. Og det er endda, selvom at vi har sat ekstra tribuner ind. Det er sindssygt, at det er gået så hurtigt. Bare i løbet af de første 5 dage, var alle de oprindelige billetter solgt. Hold nu op, hvor er det fedt, og hvor vi glæder os til at optræde for det fantastiske publikum i Kolding, jubler en glad konferencier i Flying Superkids, Lars Godbersen.

Billetsalget til forestillingen i Kolding startede 20. august. Allerede i løbet af de første 5 dage var alle de oprindelige billetter solgt. Flying Superkids indsatte derfor ekstra tribuner, for at få plads til flere publikummer, og nu er de billetter så også solgt.

Henviser interesserede til andre shows i området

På grund af hensyn til de optrædende børn og deres skoler, har Flying Superkids ikke mulighed for at sætte en ekstra forestilling i salg:

  • Superbørnene er jo helt almindelige børn, som går i helt almindelige skoler. De er alle en del af Flying Superkids i deres fritid. Så derfor planlægger vi også alting ud fra det. Det er jo deres glæde ved at stå på scenen, som er hele fundamentet i det vi laver, så det skal vi tage hensyn til. Derfor begrænser vi også antallet af shows, så det forsat er fedt for børnene at optræde, udtaler Lars Godbersen.

I stedet henviser Flying Superkids interesserede, som ikke nåede at købe billet til forestillingen i Kolding, til deres forestillinger i Horsens og Aabenraa henholdsvis den 14. oktober og 17. november.

Praktisk information:

Flying Superkids i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter
Lørdag den 12. oktober kl. 16.00

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/