Billetterne til Flying Superkids er ”fløjet væk”: udsolgt forestilling i Asnæs

12. september 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

De unge og dygtige gymnaster fra Flying Superkids kommer til at optræde i en fuldstændigt fyldt hal, når de til november lægger vejen forbi Asnæs. Alle billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på 15 dage.

Når gymnasterne fra Flying Superkids den 14. november optræder i Hallerne i Asnæs, bliver det i en fuldstændig fyldt hal. De godt og vel 660 billetter, som Flying Superkids har sat i salg til deres energifyldte forestilling, er nemlig blevet revet væk på knap to uger. Og det er endda, selvom at Flying Superkids tager ekstra tribuner med, for at få plads til flere publikummer. Nu melder truppen så alt udsolgt:

  • Alle billetterne er solgt og der kommer ikke flere i salg. Det er helt vildt fedt, at efterspørgslen er så stor, og at vi her to uger inde i billetsalget, allerede kan sige, at der er fuldstændig udsolgt. Og det er endda, selvom at vi tager ekstra tribuner med. Det er sindssygt, at det er gået så hurtigt. Bare i løbet af den første uge, var over 70% at billetterne solgt. Hold nu op, hvor er det fedt, og hvor vi glæder os til at optræde for det fantastiske publikum i Asæs, jubler en glad konferencier i Flying Superkids, Lars Godbersen.

Flying Superkdids besøgte også Asnæs sidste år. Her gik billetsalget også over al forventning og truppen kunne melde udsolgt inden forestillingen. Det kan dog ikke sammenlignes med billetsalget i år, som er gået rekordhurtigt. Bare i løbet af de første 24 timer var halvdelen af billetterne solgt, og nu – to uger senere - er de sidste billetter så også solgt.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop vendt tilbage til træningshallen efter sommerferie og en sommerturné i de 5 største byer, der indtil videre budt på 35 forestillinger. Nu går forberedelserne til den forestående efterårsturné så i gang, og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det motiverer os helt vildt og bekræfter os samtidig i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids unikt, fortæller Lars Godbersen.

Praktisk Information:

Flying Superkids i Hallerne i Asnæs

Torsdag den 14. november 2019 kl. 18.30

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/