Billetterne til Flying Superkids er ”fløjet” væk: Fuldt hus i Thisted

03. april 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Billetterne til Flying Superkids i Thisted er blevet revet væk! Arrangørerne henviser til deres forestillinger i Farsø og Aalborg.

Når Flying Superkids fredag den 12. april optræder i Thyhallen med højtflyvende spring og smittende livsglæde, bliver det med totalt fuldt hus. Truppen melder begejstret ud, at der ikke kommer flere billetter i salg. ”Det har været helt vildt de sidste par uger. Billetterne er simpelthen blevet revet væk og nu er der altså totalt udsolgt. Og det er endda selvom, at vi har sat ekstra tribuner ind for at komme den store efterspørgsel i møde,” jubler direktør Lars Godbersen, der er søn af showgruppens grundlægger, Uwe Godbersen.


HAR DU FORGÆVES FORSØGT AT KØBE BILLET?

Arrangørerne fortæller, at den eneste mulighed for at få billet til showet i Thisted er ved at møde op ved Thyhallen 20 minutter før forestillingen og spørge, om der skulle være frie pladser på grund af uafhentede billetter. “I gennemsnit er der normalt 20-30 personer, som kommer ind ved at møde op i døren. Men det er desværre ikke noget, vi kan garantere.” forklarer Lars Godbersen.

Arrangørerne anbefaler i stedet dem, som forgæves har forsøgt at købe billet, at tilmelde sig deres service på www.Flyingsuperkids.com. Så vil man automatisk få besked, næste gang Flying Superkids kommer til Thisted eller en by tæt på. ”Vi har allerede planlagt forestillinger i Farsø lørdag den 13. april og i Aalborg til august og september. Her er der stadig flere ledige billetter tilbage på hjemmesiden. Men ellers har vi en service på vores hjemmeside, hvor de interesserede kan tilmelde sig til at få besked fra os næste gang, vi kommer til en by i nærheden,” fortæller Lars Godbersen.


PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Thisted

Fredag den 12. april kl 18.00 i Thyhallen

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40 24 90 56

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/