Billetterne til Flying Superkids er ”fløjet” væk: Fuldt hus i Billund

12. april 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Billetterne til Flying Superkids i Billund er blevet revet væk! Arrangørerne henviser til deres forestillinger i Aarhus og Esbjerg samt deres kommende efterårsturné.

Når Flying Superkids søndag den 14. april optræder i Lalandia Billund med højtflyvende spring og smittende livsglæde, bliver det med totalt fuldt hus. Truppen melder begejstret ud, at der ikke kommer flere billetter i salg. ”Det har været helt vildt de sidste par uger. Billetterne er simpelthen blevet revet væk og nu er der altså totalt udsolgt. Og det er endda selvom, at vi har sat ekstra tribuner ind for at komme den store efterspørgsel i møde,” jubler direktør Lars Godbersen, der er søn af showgruppens grundlægger, Uwe Godbersen.

HAR DU FORGÆVES FORSØGT AT KØBE BILLET?

Arrangørerne fortæller, at den eneste mulighed for at få billet til showet i Billund er ved at møde op ved hallen 20 minutter før forestillingen og spørge, om der skulle være frie pladser på grund af uafhentede billetter. “I gennemsnit er der normalt 20-30 personer, som kommer ind ved at møde op i døren. Men det er desværre ikke noget, vi kan garantere.” forklarer Lars Godbersen.

Arrangørerne anbefaler i stedet dem, som forgæves har forsøgt at købe billet, at tilmelde sig deres service på www.Flyingsuperkids.com. Så vil man automatisk få besked, næste gang Flying Superkids kommer til Billund eller en by tæt på. ”Vi har allerede planlagt flere forestillinger i Esbjerg og Aarhus i maj og juni. Her er der stadig flere ledige billetter tilbage på hjemmesiden. Ellers planlægger vi at komme til en by i nærheden på vores efterårsturné. Det kan de interesserede få mere af vide om, hvis de går ind på vores hjemmeside og tilmelder sig til at få besked fra os næste gang, vi kommer til området,” fortæller Lars Godbersen.

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids i Billund

Søndag den 14. april kl 16.00 i Lalandia, BillundKontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/