Billetsalget går flyvende for Flying Superkids: stor efterspørgsel i Viborg

09. oktober 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Billetsalget til Flying Superkids’ forestående show i Viborg den 8. november går aldeles flyvende. Allerede en måned inden forestillingen er næsten alle de oprindelige billetter blevet solgt. Flying Superkids indsætter nu ekstra tribuner for at imødekomme efterspørgslen.

Flying Superkids er nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i Viborg. Næsten alle de oprindelige billetter til forestillingen er nemlig allerede blevet solgt, på trods af at der stadig er godt en måned til showet. På baggrund af den store efterspørgsel melder truppen nu ud, at de indsætter ekstra tribuner.

  • Vi er mildest talt overraskede og meget beærede over, hvor hurtigt det går med billetterne i Viborg. Vi har udsendt lidt nyhedsbreve på vores mailingliste samt lavet reklame på sociale medier, og allerede nu er næsten alle de oprindelige billetter revet væk. Vi kniber os selv i armen og kan slet ikke fatte, at det går så stærkt. Og på grund af den store efterspørgsel har vi besluttet at tage ekstra tribuner i brug, så vi har plads til endnu flere viborgensere, fortæller Lars Godbersen, der er søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Der er over hele landet stor interesse for de unge gymnaster. De optræder i 15 forskellige byer i løbet af oktober og november, og i 12 af byerne er showet allerede udsolgt.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop nu i fuld gang med de sidste forberedelser i træningshallen fremmod deres efterårsturné, som starter fredag den 11. oktober i Skærbæk. Og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det er en kæmpe motivationsfaktor, og samtidig bekræfter det os i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids helt særligt, fortæller Lars Godbersen.

De ekstra billetter til forestillingen i Viborg er allerede blevet sat i salg og kan købes på https://billetter.flyingsuperkids.com/

Praktisk information:

Flying Superkids i Vibocold Arena
Fredag den 8. november kl. 18.30
Billetter på
www.flyingsuperkids.com

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/