Billetsalget går flyvende for Flying Superkids: stor efterspørgsel i Randers

09. oktober 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Billetsalget til Flying Superkids’ forestående show i Randers den 9. november går aldeles flyvende. Allerede en måned inden forestillingen er næsten alle de oprindelige billetter blevet solgt. Flying Superkids indsætter nu ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel.

Flying Superkids er igen i år nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i Randers. Alle de oprindelige billetter til forestillingen er nemlig allerede blevet solgt, på trods af at der stadig er over en måned til showet. På baggrund af den store efterspørgsel melder truppen nu ud, at de indsætter ekstra tribuner.

  • Vi er mildest talt overraskede og meget beærede over, hvor hurtigt det igen i år går med billetterne i Randers. Det er jo den eneste by, vi fast optræder i hvert år på vores efterårsturné, og selvom vi hvert år bliver vi mødt af en kæmpe interesse, så er det helt vildt i år. Allerede nu er vi næsten på niveau med sidste år, og vi har stadig en måned at løbe på. Så det er helt fantastisk, og det er jo også medvirkende til, at vi nu indsætter ekstra tribuner, så endnu flere Randrusianere kan opleve showet, hvis de har lyst, fortæller Lars Godbersen, der er søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Der er over hele landet stor interesse for de unge gymnaster. De optræder i 15 forskellige byer i løbet af oktober og november, og i 12 af byerne er showet allerede udsolgt.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop nu i fuld gang med de sidste forberedelser i træningshallen fremmod deres efterårsturné, som starter fredag den 11. oktober i Skærbæk. Og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det er en kæmpe motivationsfaktor, og samtidig bekræfter det os i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids helt særligt, fortæller Lars Godbersen.

De ekstra billetter til forestillingen i Randers er allerede blevet sat i salg og kan købes på https://billetter.flyingsuperkids.com/

Praktisk information:

Flying Superkids i Arena Randers
Lørdag den 9. november kl. 16.00
Billetter på
www.flyingsuperkids.com

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/