Billetsalget går flyvende for Flying Superkids: stor efterspørgsel i Otterup

13. september 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Alle billetter til Flying Superkids’ kommende show i Otterup den 13. oktober er blevet solgt på kun 23 dage. Derfor indsætter Flying Superkids nu ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel.

Flying Superkids er nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i Otterup. Alle de oprindelige billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på knap 3 uger. På baggrund af den store efterspørgsel melder truppen nu ud, at de indsætter ekstra tribuner.

  • Vi er mildest talt overraskede og meget beærede over, hvor hurtigt det går med billetterne i Otterup. Bare i løbet af den første uge var over 75% af billetterne solgt, og nu er alle de oprindelige billetter så revet væk. Vi kniber os selv i armen og kan slet ikke fatte, at det går så stærkt. Og på baggrund af den store efterspørgsel har vi besluttet at tage ekstra tribuner med, så vi har plads til yderligere 100 personer, fortæller Lars Godbersen, der er søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Der er over hele landet stor interesse for de unge gymnaster. De optræder i haller i 15 forskellige byer i løbet af oktober og november, og i de fleste af byerne indsætter Flying Superkids enten ekstra tribuner på grund af stor efterspørgsel eller melder udsolgt.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop vendt tilbage til træningshallen efter sommerferie og en sommerturné i de 5 største byer, der indtil videre budt på 35 forestillinger. Nu går forberedelserne til den forestående efterårsturné så i gang, og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det motiverer os helt vildt og bekræfter os samtidig i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids unikt, fortæller Lars Godbersen.

De ekstra billetter til forestillingen i Otterup er allerede blevet sat i salg og kan købes på https://billetter.flyingsuperkids.com/

Praktisk Information:

Flying Superkids i Otterup Idrætscenter

Søndag den 13. oktober 2019 kl. 16.00

Billetter på www.flyingsuperkids.com

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/