Billetsalget går flyvende for Flying Superkids: stor efterspørgsel i Birkerød

29. august 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Billetsalget til Flying Superkids’ forestående show i Birkerød den 18. oktober startede tirsdag i sidste uge, og her en uge senere er alle billetter blevet revet væk. Nu indsætter Flying Superkids ekstra tribuner for at imødekomme den store efterspørgsel.

Flying Superkids er nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i Birkerød. Alle de oprindelige billetter til forestillingen er nemlig blevet solgt på én uge. På baggrund af den store efterspørgsel melder truppen nu ud, at de indsætter ekstra tribuner.

  • Vi er mildest talt overraskede og meget beærede over, hvor hurtigt det går med billetterne i Birkerød. Vi har udsendt lidt nyhedsbreve på vores mailingliste samt lavet lidt reklame på sociale medier, og allerede nu er alle de oprindelige billetter revet væk. Vi kniber os selv i armen og kan slet ikke fatte, at det går så stærkt. Og på grund af den store efterspørgsel har vi besluttet at tage ekstra tribuner i brug, så vi har plads til yderligere 190 personer, fortæller Lars Godbersen, der er søn af Flying Superkids’ grundlægger, Uwe Godbersen.

Der er over hele landet stor interesse for de unge gymnaster. De optræder i 15 forskellige byer i løbet af oktober og november, og i flere af byerne, herunder Sorø og Roskilde, er der allerede udsolgt eller indsat ekstra tribuner på grund af stor efterspørgsel.

Ægte og originalt

De unge gymnaster er netop vendt tilbage til træningshallen efter sommerferie og en sommerturné i de 5 største byer, der indtil videre budt på 30 forestillinger. Nu går forberedelserne til den forestående efterårsturné så i gang, og her giver den store efterspørgsel kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.

  • Det betyder rigtig meget for både børnene og jeg, at interessen er så stor. Det motiverer os helt vildt og bekræfter os samtidig i, at vi har et unikt og ægte produkt, som mange gerne vil opleve. Og her tror jeg især, det spiller ind, at det er helt almindelige børn, som optræder på scenen og gør det fordi, de synes, at det er det fedeste i verden. Det skaber jo en form for ægte glæde og nærvær, som man ikke lige kan finde andre steder i verden, og det er jo det der gør Flying Superkids unikt, fortæller Lars Godbersen.

De ekstra billetter til forestillingen i Birkerød er allerede blevet sat i salg og kan købes på https://billetter.flyingsuperkids.com/

Praktisk information:

Flying Superkids i Birkerød Idrætscenter
Fredag den 18. oktober kl. 18.30
Billetter på
www.flyingsuperkids.com

Pressebilleder kan findes på: https://www.flyingsuperkids.com/presse/

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41B
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/