Billetsalget går flyvende for Flying Superkids i Fredericia

01. marts 2019   |   Foreningen Gymnastikgården  |  Flere pressemeddelelser

Torsdag startede billetsalget til showet d. 15 april i Frederecia, og allerede nu er 50% af billetterne til Flying Superkids i Fredericia Idrætscenter revet væk. Arrangørerne bag forestillingen jubler.


Folkene bag Flying Superkids er nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i Fredericia.  Arrangørerne er mildest talt overraskede over, hvor hurtigt det går med billetsalget.
 ”Vi har udsendt et nyhedsbrev på vores mailingliste samt lavet lidt reklame på sociale medier, og allerede er over 50% af billetterne revet væk. Vi kniber os selv i armen og kan slet ikke fatte, at det går så stærkt.” fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. ”Vi glæder os helt vildt til at vise Fredericia, hvad vi har at byde på. Hvis salget forsætter som nu, bliver det i en totalt udsolgt hal, så det er jo helt fantastisk!”

Der er over hele landet stor interesse for de unge superbørn. De optræder i 4 forskellige sportshaller i løbet af april, og henover sommeren turnerer de med deres store cirkustelt og optræder 35 gange i forskellige storbyer.

Ægte og originalt

Lige nu er forberedelserne til forestillingerne i fuld gang, og der er hektisk træningsaktivitet på hjemmebasen i Aarhus. De unge gymnaster øver intenst på alt fra hulahop til trippel-saltoer, håndstandsbalance og breakdance, og den store efterspørgsel på billetter giver kun gymnasterne endnu mere blod på tanden.
”Det betyder rigtigt meget for dem, at interessen er så stor. Men jeg tror blandt andet, det er fordi publikum gerne vil opleve noget, der virkelig er ægte og originalt.
I vores forestilling er det ganske normale børn, som optræder på scenen. Og de optræder ikke for at blive berømte eller tjene penge, men fordi de elsker at optræde. Den form for ægte glæde og nærvær er ikke noget, man lige finder andre steder. Flying Superkids er en unik forestilling, og der findes ikke en masse kopiproduktioner, der spiller det samme show andre steder på kloden samtidig.”
udtaler Lars Godbersen.

Flying Superkids i Fredericia Idrætscenter
mandag den 15. april kl. 18-20.
Billetter på www.flyingsuperkids.com

Kontaktperson:

Søren Stoklund

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

Afsender:

Foreningen Gymnastikgården

Jernaldervej 41b
8210 Aarhus V

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

www.flyingsuperkids.com