Billetsalget er “flyvende”

22. juli 2021   |   Foreningen Gymnastikgården  |  Flere pressemeddelelser

75% af billetterne til Flying Superkids shows i København til august er allerede revet væk, og arrangørerne bag forestillingen jubler.

Folkene bag Flying Superkids er nærmest blæst bagover af interessen for deres kommende optræden i København fra 1. - 8. august. Teamet er mildest talt overraskede over, hvor hurtigt det går med billetsalget.


”Vi har udsendt et nyhedsbrev på vores mailingliste samt én pressemeddelelse, og allerede er over 75% af billetterne solgt. Vi kniber os selv i armen og kan slet ikke fatte, at det går så stærkt. Der er virkelig massiv interesse, nu hvor corona har sluppet taget lidt” jubler Lars Godbersen, direktør for Foreningen Gymnastikgården som er arrangør og foreningen bag Flying Superkids.


Flying Superkids’ 11 hæsblæsende forestillinger kommer til at foregå i et kæmpe Paladstelt, som bliver sat op i Øresundsparken. Knokkel og flid i 18 måneder uden belønning.

Lige nu er forberedelserne til forestillingerne i fuld gang, og der er hektisk træningsaktivitet på hjemmebasen i Aarhus. De unge gymnaster øver intenst på alt fra hulahop til trippel-saltoer, håndstandsbalance og hiphop, og her efter en lang coronapause har gymnasterne endnu mere blod på tanden. 


”Det betyder rigtigt meget for dem, at interessen er så stor. De har virkelig ventet længe på at komme igang igen.
I vores forestilling er det ganske normale børn, som optræder på scenen. Og de optræder ikke for at blive berømte eller tjene penge, men fordi de elsker at optræde.
Det har ikke været nemt for dem at holde motivationen under corona, og de har knoklet og svedt hele vejen igennem 18 måneders stilstand. 


Derfor tror jeg også, at årets show bliver en ekstra god oplevelse for publikum. Den form for ægte livsglæde, som vores gymnaster optræder med, er ikke noget, man lige finder så mange andre steder. Det bliver helt sikkert vildt i år, når de kommer tilbage på scenen.” fortæller  Lars Godbersen.Kæmpe aktivitetspark følger med til Øresundsparken

De sidste par år har Flying Superkids også udvidet teltet med en stor aktivitetspark, hvor børnene kan slå sig løs, inden showet går i gang. I parken vil der mulighed for at prøve et mekka af hoppeborge, trampoliner og legetøj.
Der vil også være forskellige workshops, hvor tidligere eller nuværende Superkids lærer fede gymnastiktricks fra sig. 


“Vi prøver at vise vores yngste gæster, hvor sejt og sjovt det er at prøve at lære nogle af de tricks, som Flying Superkids kan. På den måde håber vi på at inspirere til bevægelse og ikke mindst give dem indblik i, at hvis man vil være dygtig til noget, så skal man øve sig. Forhåbentlig kan det være med til at trække dem lidt væk fra Ipad’en” griner Lars Godbersen. 
Hvad og hvor?
Flying Superkids i København

11 forestillinger fra d. 1. - 8. august
I Paladstelt sat op ved Kastrup Strandpark.

Billetsalget er startet på:

www.flyingsuperkids.com

Kontaktperson:

Søren Stoklund

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

Afsender:

Foreningen Gymnastikgården

41b, Jernaldervej
8210 Aarhus V

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

https://www.flyingsuperkids.com