Billetsalget eksploderer: Aalborgenserne er vilde med Flying Superkids

04. maj 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Hvis man vil opleve hæsblæsende akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde, skal man være hurtig ude i år. Billetsalget til de fire Flying Superkids optrædender i Aalborg er mere end tredoblet i forhold til samme tidspunkt sidste år.

De hvirvler gennem luften i tredobbelte saltomortaler. De udfører tricks med hulahopringe og sjippetove i verdensklasse. Og så får de alle i godt humør med deres musik- og dansenumre. Flying Superkids er et hit hos børnene, og det kan i den grad mærkes på billetsalget i Aalborg, hvor Flying Superkids indleder deres årlige Danmarksturné fra 18. til 22. maj.

 

”Billetterne bliver revet væk. Det er helt vildt! Vi glæder os så meget til at optræde i Aalborg og vise hele byen, hvad vi kan. Der er sket meget med Flying Superkids siden sidste år, så vi går efter at blæse dem helt omkuld,” fortæller Lars Godbersen, der er direktør for Flying Superkids.

 

Sammenlignet med sidste år har Flying Superkids allerede solgt mere end tre gange så mange billetter til de fire optrædener. Så meget peger på, at der bliver stuvende fyldt i teltet, når de verdenskendte akrobatikbørn sætter i gang i Nordjylland.

 

Udvider telt og aktivitetspark

For at kunne imødekommende den stigende efterspørgsel på billetter har Flying Superkids for nyligt udvidet tribunerne i teltet, så der nu er plads til 1000 gæster til hvert eneste show. Traditionen tro er teltets bedste pladser foran scenen reserveret til børnene, så de kan komme helt tæt på showet.

 

Flying Superkids medbringer også deres kæmpe udendørs aktivitetspark, hvor børnene gratis kan slå sig løs, inden showet går i gang. I parken vil der være mulighed for at slå sig løs i et mekka af hoppeborge, trampoliner, legetøj og workshops, hvor tidligere Superkids lærer fede gymnastiktricks fra sig. Aktivitetsparken, der åbner et par timer før showstart, har været med i Aalborg før, men Flying Superkids udvider parken hvert år med nye workshops, nye gymnastiktricks og nyt udendørs legetøj.

 

Der bliver masser af energi, tempo og humor, når ”superbørnene” sætter igang med deres helt unikke optrædener, som flere gange har høstet masser af international anerkendelse. Hvis man gerne vil være en af de heldige, der kommer til at opleve Flying Superkids’ i Aalborg, skal man ikke sidde på sine hænder særligt længe. Billetterne bliver solgt i samme tempo, som gymnastikbørnene kan lave flikflak – og det går ikke stille for sig.

 

Hvor? Flying Superkids optræder på Fjordmarken i Aalborg.

                        

Hvornår? Man kan opleve Flying Superkids onsdag den 18. maj, torsdag den 19. maj, lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj.

 

Hvem?  Alle er velkomne! Der er plads til 1000 på tribunerne, og billetterne sælges efter først til mølle-princippet.

 

For spørgsmål og yderligere info kan direktør Lars Godbersen kontaktes på telefonnummer 20 13 33 99.