Både du og børnene skal forsikres på skiferien

30. januar 2019   |   Lenschow Erstatningsretten  |  Flere pressemeddelelser

Husk rejseforsikringen før du begiver dig ud på ski i udlandet - og glem ikke at forsikre børnene.

En skiferie i udlandet kan ende i et økonomisk mareridt, hvis du ikke sørger for at tegne en privat rejseforsikring på både voksne og børn, der skal ud i de sneklædte bakker. 26 % af danskerne rejser alligevel uden rejseforsikring, og 22 % af de skader, som sker, rammer børn.

”En skade på skiferien kan blive dyr uden forsikring. Måske skal du transporteres hjem med et ambulancefly, behandles på et privathospital eller bringes til en privat læge, hvor der er egenbetaling. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at tegne en privat rejseforsikring, der dækker den slags, for det blå sygesikringskort dækker ikke disse ting. Hvis du allerede har en rejseforsikring, måske via din indboforsikring, så læs alligevel din police grundigt, før du rejser. Nogle selskaber kræver nemlig, at du tilkøber en særlig dækning for skirejser,” siger advokat Berit Møller Lenschow, der ejer Lenschow Erstatningsretten.

Hun anbefaler, at de rejsende har deres forsikringsoplysninger på sig, når de begiver sig ud på pisterne. I nogle lande vil hospitaler og læger ikke behandle dig, før de ved, at du er forsikret.

Få alle advokatens råd til, hvad du skal gøre, hvis du eller dit barn kommer til skade på ski.

Kontaktperson:

Berit Lenschow

33608787

berit@erstatningsretten.dk

Afsender:

Berit Lenschow

Bjerggade 4K
6200 Aabenraa

33608787

berit@erstatningsretten.dk

www.erstatningsretten.dk