Bådbranchen ser frem mod Boat Show 2021

24. marts 2020   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Forhåbentlig på god afstand af Coronakrisen glæder bådbranchen sig til den indendørs bådudstilling i Fredericia på den faste termin i foråret 2021

Midt i en tid stærkt præget af Coronavirus passer det bådbranchen og MESSE C i Fredericia godt, at det først er næste forår, Danmarks store indendørs bådudstilling afholdes.

Fredericia Boat Show afholdes som vanligt over to weekender, 26.-28. februar og 5.-7. marts 2021, og terminen ligger fast, understreger messechef Lars Søndergaard
- Enkelte har spurgt, om den ophobning af arrangementer og messer, vi får i denne tid, kan influere på Boat Show’s termin, men det bliver IKKE tilfældet. Boat Show er et af vores store flagskibe i MESSE C, og tidspunktet ligger fast, siger Lars Søndergaard.

En af de udstillere, der glæder sig til den 29. udgave af Boat Show – og til at komme på den anden side af Coronasituationen – er POCA Glasfiber i Hedensted.
- Jeg er anden generation i firmaet, og vi har været med på Boat Show lige siden starten. Det er en rigtig god messe, og det er altid noget, vi glæder os til. Det er en fin mulighed for at præsentere programmet i starten af sæsonen, og man er i øjenhøjde med folk og får gode snakke og mange brugbare input, fortæller Betina Petersen Marker, datter af stifter Poul Erhardt Petersen.

De stærke både fra POCA Glasfiber har et stort marked i blandt andet Grønland og Nordatlanten:
- På Boat Show får vi bl.a. altid mange besøg fra blandt andet Grønland, og vi er rigtig glade for, at de benytter lejligheden til at komme ned og besøge os, siger hun.

Lige som for alle andre er den ekstraordinære Corona-situation en udfordring for POCA Glasfiber, men forhåbentlig kan Boat Show være en mulighed for branchen for at hente noget af det tabte hjem igen.
- Når vi kommer om på den anden side af den her næsten uvirkelige situation, gælder det om at se fremad og have ja-hatten på, og det vil vi bestemt gøre i Fredericia, fastslår Betina Marker med et smil.

Klar til at give den gas
Samme holdning lyder hos Ole Risbjerg fra Risbjerg A/S i Them.
- Vi er klar til at give den fuld gas på den anden side af alt det her. Fredericia Boat Show er det perfekte forum til at kickstarte hele sæsonen, og både vi og bådfolket glæder sig altid meget til den store udstilling i Fredericia, konstaterer Ole Risbjerg.

Lige som resten af branchen – og landet – mærker Risbjerg A/S virkningerne af den internationale pandemi. Men Ole Risbjerg tør godt love, at de store mærker i virksomhedens udvalg, Beneteau, Sea Ray og Askeladden, vil have mange spændende nyheder klar til Boat Show 2021.
- Jeg tænker også, der vil være en positiv lyst til at handle og opgradere, når verden forhåbentligt snart er kommet igennem krisen, så vi ser meget frem til at møde de besøgende i Fredericia, slutter Ole Risbjerg.

Ifølge Lars Søndergaard har arrangørerne lyttet til tilbagemeldinger fra besøgende og udstillere, så næste års udstilling vil finde sted over to forlængede weekender med helt ens åbningstider. Det gør det overskueligt og nemt at planlægge sit besøg, konstaterer han.

Se evt. mere på www.boatshow.dk.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk