Båd til 125.000 kr. sættes på højkant på Boat Show

10. august 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

En heldig gæst på Fredericia Boat Show bliver sejlklar med båd, motor og trailer fra Jørgensen & Dahl A/S. Værdi: 125.000 kroner

Når det til foråret går løs med Fredericia Boat Show 2017, bliver der masser af maritime nyheder og oplevelser for de mange tusinde besøgende, som på det tidspunkt sikkert tørster efter at komme på vandet. Allerede nu har flere end 150 udstillere meldt deres ankomst, og standsalget fortsætter i flot tempo her efter sommerferien.

For én af de besøgende bliver bådudstillingen i Fredericia dog en ekstra stor oplevelse, for MESSE C sætter i samarbejde med Jørgensen & Dahl A/S en af de største præmier på højkant i Boat Show’s historie: En spritny Quicksilver 455 Cabin komplet med 40 hestes Mercury motor og bådtrailer fra Brenderup. Værdi: 125.000 kroner. Den store gevinst udtrækkes blandt alle, som køber deres billet online før Boat Show åbner.

- Vinderen får en ”pakkeløsning”, så han eller hun kan stikke på vandet fra dag ét. Det er en af Danmarks mest anvendelige både, som kan bruges til fiskeri, tursejlads, vandsport m.v. Der er også mulighed for overnatning for et par personer, konstaterer Mads Dahl Jeppesen fra bådimportøren Jørgensen & Dahl A/S.

Han betegner Quicksilver 455 Cabin som en ideel begynderbåd, og det er også en del af motivationen bag at indgå som præmiesponsor.
- Før finanskrisen var bådbranchen godt i gang med at brede glæden ved sejlads ud til en bredere skare end tidligere. Den fødekæde skal vi have genetableret, og der kan konkurrencen med en attraktiv pakkeløsning være med til at anskueliggøre, at man altså kan komme flot på vandet til en fornuftig pris, lyder det fra Mads Dahl Jeppesen.

Han tilføjer, at Greve-virksomheden også har andre spændende nyheder med fra Quicksilver samt fra Bayliner, og også på motor- og udstyrssiden er der masser af nyt. Som tidligere kan man også på 2017-udstillingen møde otte-ti af importørens forhandlere på standen.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.

• BILLEDTEKST:
Køb billet online til Boat Show 2017 i Fredericia og deltag i konkurrencen om denne Quicksilver 455 Cabin fra Jørgensen & Dahl A/S, komplet med bådtrailer fra Brenderup.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk