Banebrydende ny dansk forskning for hudplejeindustrien

01. april 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Ny dansk forskning dokumenterer at porerne i huden er langt bedre til at optage og opbevare vitaminer og mineraler end øvrige ingredienser – hvilket kan revolutionere hudplejeindustrien.

Kære Journalist

Bacon er netop blevet det helt store i hudplejeindustrien efter at års forskning i hudens optagelsesevne har dokumenteret, at porerne i huden er langt bedre til at optage vitaminer og mineraler, end øvrige ingredienser – som hidtil har været hovedingrediensen i hudpleje (selvfølgelig foruden vand).

Samtidigt viser undersøgelsen, foretaget på Danmarks førende forskningscenter for hudplejeprodukter helt banebrydende, at hud er enormt god til at opbevare og efterfølgende frigive vitaminer og mineraler.

Danish Skin Care, som producerer og udvikler alle deres hudplejeprodukter i Danmark har været hurtige til at tage forskningsresultaterne til sig og præsenterer nu ”BaconMasken®”.

Se lanceringsfilmen ved at klikke her

Hudplejeekspert Mads Timmermann, som står bag hudplejefirmaet Danish Skin Care, siger om BaconMasken®:

”Vi er enormt stolte over at være first-movers på dette felt! Ikke mindst fordi det er danske forskningsresultater, der dokumenterer effekten og Danish skin Care er en 100% dansk produceret og udviklet hudplejeserie.

Netop derfor har vi også valgt bacon fremfor andre ingredienser, da vi i Danmark er storeksportør af bacon og forbrugerne har et positivt syn på dansk bacon".

Venlig hilsen

Danish Skin Care

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk/