Bagedommer og nybyggere klar til Kreative Dage 2020

17. februar 2020   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Man kan bl.a. opleve Markus Grigo fra Den store bagedyst og vinderparret fra Nybyggerne på efterårets Kreative Dage, som allerede har 200 navne på udstillerlisten

Sidste år satte Kreative Dage i Fredericia en tyk streg under sin status som Nordens største kreative messe, da flere end 24.500 gæster udløste ny besøgsrekord.

For de mange udstillere inden for strik, syning, patchwork, pileflet, trædrejning, smykkefremstilling og meget andet er weekenden i MESSE C årets vigtigste handels- og udstillingsvindue, og flere end 200 har allerede skrevet sig op til 2020-udgaven i oktober.

En vigtig del af messeoplevelsen er også de mange inspirerende indslag på de fire scener, og arrangørerne har allerede de første markante navne klar på plakaten.
De besøgende kan blandt andre opleve Markus Grigo, den tyskfødte dommer i DR-succesen Den store bagedyst, hvor han stiller deltagerne overfor svære udfordringer og med et smil giver sin ærlige bedømmelse af resultaterne.

Grigo er uddannet bager og kok, og han har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og Danmark. På Kreative Dage kan man høre om Markus Grigos vej til bagedysten, komme bag om kulissen og høre, hvad der sker, når kameraet er slukket. Man kan også høre om hans private side, om hans passion for chokolade – og måske få svar på, hvordan han har formået at holde den slanke linje trods alle de søde lækkerier. Han er på scenen søndag eftermiddag den 25. oktober.

Ida og Mads fra det gule hus
Dagen før går de unge og sympatiske vindere af TV2-programmet ”Nybyggerne” 2019 på scenen. Ida Holm og Mads Taiki Pedersen – eller bare Ida og Mads – blev med ét slag husejere i Randers, da deres ”gule hus” sejrede i konkurrencen. Selv om de er meget forskellige både af sind, uddannelse og baggrund (Mads har japanske rødder), så formåede de at fusionere det hele til et særdeles vellykket projekt.

På Kreative Dage fortæller parret om de vilde syv uger i Nybyggerne, om at vinde et hus til en værdi af 2,6 millioner kroner, om kreativt gør-det-selv og om deres nye virksomhed Taisho, hvor de blandt andet sælger autentisk japansk keramik og plakater designet af Ida, som er uddannet grafisk designer.

For at fordele den store tilstrømning til Kreative Dage mest muligt over weekenden, får 2020-udgaven udvidet åbningstid, idet dørene nu slås op allerede klokken ni alle dage, og der er gratis kaffe til de morgenfriske. Desuden kan man få rabat på adgangen søndag, idet søndagsbilletter kan erhverves online for kun 95 kroner (billetsalget starter 1. maj).

Kreative Dage foregår den 23.-25. oktober 2020 i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.


Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

fk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk