BOAT SHOW-scenen giver suset fra verdenshavene

01. september 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Mød læge Mikkel Anthonisen og hans fantastiske projekt ”Oceans of Hope” samt eventyreren og solo-jordomsejleren Christian Liebergreen på Fredericia BOAT SHOW

Der er altid garanti for spændende foredrag på den store scene, når MESSE C Fredericia inviterer til BOAT SHOW. Det gælder også i 2017-udgaven, hvor de besøgende blandt andre kan opleve læge, sømand og iværksætter Mikkel Anthonisen.

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel Anthonisen idéen til at sejle jorden rundt med mennesker ramt af sygdommen multipel sklerose, og i 2013 stiftede han organisationen Sailing Sclerosis. Idé blev til virkelighed, og fra juni 2014 til november 2015 gennemførte Mikkel og hans team jordomsejlingen Oceans of Hope med en aktiv besætning af skleroseramte.

Oceans of Hope har ændret opfattelsen af, hvad det vil sige at leve med en kronisk og invaliderende sygdom – besætningen har fået netop håb, selvtillid og handlekraft med i bagagen fra turen.
Mikkel Anthonisen – der også er forfatter til bogen Oceans of Hope – har berettet om det banebrydende projekt verden over på lægekongresser, patientkonferencer og universiteter, og lørdag den 25. februar klokken 14 er det altså Fredericia BOAT SHOW, der byder velkommen til den visionære læge.

Jorden rundt alene på 260 dage
Weekenden efter, lørdag den 4. marts klokken 14, er eventyreren Christian Liebergreen klar på scenen med et foredrag, der bliver alt andet end kedeligt!

Christian Liebergreen er uddannet navigatør og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cyklet New Zealand rundt og tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen.

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de mest øde og forblæste områder i verden. Han var trekvart år om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden, der har gennemført en sådan rejse.
Hør, hvordan man tackler ikke at se et andet menneske i 260 dage, hvor oceanerne er ens forhave og baghave måned efter måned.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk