BILLETSALGET GÅR FLYVENDE FOR FLYING SUPERKIDS

04. september 2018   |   Foreningen Gymnastikgården -Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Det er sidste chance for at opleve flyvende superbørn i Aalborg i 2018. Interessen for at opleve de unge supergymnaster er kæmpe stor.

Flying Superkids der havde premiere i denne weekend, optræder frem til den 9 med hæsblæsende shows på Fjordmarken. Og pladserne i teltet bliver efter alt at dømme udsolgt.

 "Billetterne bliver simpelthen revet væk! Vores to første forestillinger i weekenden nåede at blive udsolgt, og resten er også ved at være tæt på" lyder det fra en glad direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

"Det er jo fantastisk i en tid hvor f.eks en del Cirkus klager over at de ikke kan samle nok gæster, vi kniber os selv i armen. Jeg tror virkelig vi har fået et fantastisk stampublikum her. Jeg mener tænk at vi igen i år kan samle 4000 Aalborgensere til vores shows" fortæller Lars Godbersen begejstret.

 

Ingen ekstraforestillinger i sigte

Flying Superkids' forestillinger afholdes på Fjordmarken, hvor man med i billetten også får adgang til et stort aktivitetsområde, hvor publikum i to timer før forestillingen kan afprøve deres indre Flying Superkid. Der har været forespørgsler på muligheden for en ekstraforestilling, men det kommer ikke til at ske.

”Det første folk spørger er altid: Hvorfor sætter I ikke bare et ekstra show op?”

”Vi begrænser antallet af shows, så det altid er super sjovt for gymnasterne at optræde. Det er deres glæde ved at stå på scenen, der er hele fundamentet, og det ville vi ødelægge ved at lave ekstra forestillinger. Det er jo netop begejstringen ved at optræde og livsglæden, folk bla. kommer for at se. Så vi passer meget på, at den er intakt", afslutter Lars Godbersen.

 

Hvem: Flying Superkids

Hvor: På Fjordmarken i Aalborg.

Hvornår:

8. september kl. 16.00 (kun få billetter tilbage).

9. september kl. 11:00 (kun få billetter tilbage).

 

Billetter købes på www.flyingsuperkids.com - fra 195 kr. 

Kontaktperson:

Søren Stoklund

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

Afsender:

Foreningen Gymnastikgården -Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

stoklund@flying.superkids.dk

http://www.flyingsuperkids.com