BILLETSALGET GÅR FLYVENDE FOR FLYING SUPERKIDS

27. december 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Det er ved at være sidste chance for at opleve Flying Superkids i Valby i denne uge. Interessen for at opleve de unge supergymnaster er stor, og over 90 % af billetterne er allerede revet væk.

Flying Superkids indtager hovedstaden i denne uge, når de fra den 27. til den 29. december optræder med tre hæsblæsende shows i Valby Hallen. Og tilskuerpladserne i hallen bliver efter alt at dømme udsolgt, konstaterer arrangøren.

 

"Billetterne bliver simpelthen revet væk! To af forestillingerne er udsolgt - det har været helt vildt over dagene op til jul, hvor der forsvandt et utal af billetter hver dag," lyder det fra en glad direktør for Flying Superkids Lars Godbersen.

"Vi kommer til at blæse Valby bagover, det kan jeg godt garantere. Børnene er superdygtige, og årets show er virkelig fedt. Derudover har vi altid et forrygende publikum i hovedstaden, så vi er sikre på, at der kommer til at være landskampstemning til forestillingerne," fortæller Lars Godbersen begejstret.

 

 

Ingen ekstraforestillinger i sigte

Flying Superkids’ forestillinger afholdes i Valby Hallen, hvor man med i billetten også får adgang til et stort indendørs aktivitetsområde, hvor publikum i to timer før forestillingen kan afprøve deres indre Flying Superkid. Der har været forespørgsler på muligheden for en ekstraforestilling, men det kommer ikke til at ske.

 

"Vi regner stærkt med at få udsolgt, og desværre kan vi ikke, som så mange foreslår, bare sætte et ekstra show op. Vi begrænser antallet af shows, så det altid er super sjovt for gymnasterne at optræde. Det er deres glæde ved at stå på scenen, der er hele fundamentet, og det ville vi ødelægge ved at lave ekstra forestillinger" siger Lars Godbersen. "Det er dog altid muligt at møde op i døren og købe evt. uafhentede sponsorbilletter til alle forestillingerne. Vi garanterer ikke noget, men vi plejer at lukker imellem 10-30 personer ind pr. show på denne måde. " afslutter Lars Godbersen.

 

 

Hvem: Flying Superkids

Hvor: I Valby-Hallen

Hvornår:

27. december kl 18.30 UDSOLG.

28. december kl 16.00 UDSOLGT.

29. december kl 14.00 (få billetter tilbage).

 

Billetter købes på www.flyingsuperkids.com - fra 200 kr. 


Kontaktperson:

Søren Stoklund

26794964

stoklund@flying.superkids.dk

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

86153010

kat@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com