BILLETSALGET GÅR FLYVENDE FOR FLYING SUPERKIDS

27. juni 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Det er ved at være sidste chance for at opleve Flying Superkids i Odense i denne uge. Interessen for at opleve de unge supergymnaster er stor, så nu er der sat en ekstra forestilling i salg på søndag.

Flying Superkids indtager Odense i denne uge, når de fra den 28. juni til den 02. juli

optræder med 5 hæsblæsende shows ved Rosengårdcentret. Og pladserne i det specialdesignede telt bliver efter alt at dømme udsolgt. Interessen blandt folk i Odense har i hvert fald været stor,  konstaterer arrangøren.

 

"4000 billetter er simpelthen revet væk! Det var helt vildt her i weekenden, hvor der forsvandt et utal af billetter hver dag," lyder det fra en glad direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

"Vi kommer til at blæse Odense bagover, det kan jeg godt garantere. Børnene er super dygtige, og årets show er virkelig fedt. Derudover har vi altid et forrygende publikum i Odense, så vi er sikre på, at der kommer til at være landskampstemning til forestillingerne," fortæller Lars Godbersen begejstret.

 

Find din indre flying superkid frem

Flying Superkids’ forestillinger afholdes ved Rosengårdcentret, hvor du med i billetten også får adgang til et stort udendørs aktivitetsområde, hvor du i to timer før forestillingen kan afprøve din egen indre flying superkid.

 

"De udendørs aktiviteter har været et stort hit i andre byer og bliver det sikkert også her. Vi regner stærkt med at få alt udsolgt, og vi kan desværre ikke, som så mange foreslår, bare sætte endnu flere shows op. Vi begrænser antallet af forestillinger, så det altid er rigtig sjovt for børnene at optræde. Det er deres glæde ved at stå på scenen, der er hele fundamentet, og det ville vi ødelægge ved at lave for mange forestillinger," afslutter Lars Godbersen.

 

 

Hvem: Flying Superkids.

Hvor: Ved Rosengårdcentret, Odense.

Hvornår:

28. juni kl. 18:30 - UDSOLGT

29. juni kl. 18:30 - UDSOLGT

01. juli kl. 11:00 - UDSOLGT og 16.00 - UDSOLGT

Ledige pladser:

EKSTRA forestilling 02. juli kl.11:00.

Billetter: fra 200 kr,- (se flyingsuperkids.billet.dk).

Billeder: For ekstra presse billeder se: https://www.flyingsuperkids.com/presse/