Audi præsenterer herregode modeller

19. april 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Audi Danmark forfører mændene med biler fra øverste hylde på ”MAND&CO” i Fredericia

Den 3.-4. november har MESSE C i Fredericia premiere på MAND&CO – et nyt maskulint oplevelsesunivers, hvor kvalitet og forkælelse inden for elektronik, gastronomi, fritid, spiritus, mode, personlig pleje etc. er samlet på ét sted.

Også biler er et naturligt fokusområde på MAND&CO, hvor de besøgende blandt andet kan sætte drømmene i gear hos Audi og Porsche.

- Vi synes jo, mænd og biler er en god kombination. Og når konceptet tilmed lægger op til en eksklusiv event, så spiller det rigtig godt sammen med vores brand, konstaterer Britt Stellinger, PR chef hos Audi Danmark.

Hun tilføjer, at ideen om et forum for et moderne, maskulint publikum rummer spændende perspektiver:
- De store europæiske bilmesser er så tæt på os, at tiden er løbet fra den klassiske bilmesse her i vores lille land. Så en event som denne, hvor man tager det bedste fra flere verdener, tror jeg kan tiltrække et attraktivt publikum. Vi ser det som en god mulighed for at møde eksisterende og mulige kunder i en ny og meget interessant sammenhæng, fastslår Britt Stellinger.

Først senere bliver det afgjort, hvilke af modellerne fra Audi Fredericia, der bliver vist frem i MESSE C. Men det bliver fra øverste hylde, lover Britt Stellinger. Det er ligeledes ukendt, hvilke Porsche modeller der vil blive udstillet, men interessant skal det helt sikkert blive.

- Der skal være noget at drømme om, siger hun med et smil.

Lene Bach, projektleder i MESSE C Fredericia, er glad for at byde Audi Danmark velkommen på MAND&CO.
- Audi eksponerer helt perfekt, hvad vi gerne vil med messen, nemlig at samle de brands og produkter, som kan få smilet frem hos selv de mest kvalitetsbevidste herrer, siger Lene Bach og tilføjer:

- Ud over de mange spændende udstillere, præsenterer vi også et super sceneprogram for begge messedage med events, storytelling, foredrag og andre interessante begivenheder. Vi byder blandt andet på snegaranti klokken 20.59 med en helt speciel J-dags event, livsstils- og bilekspert Christian Grau, TV2 studievært og IT/gadget-ekspert David Guldager, og ikke mindst Morten Barbré og Jonas Hausted, kendt fra TV3’s program om Tattoo Salonen i København "The Old Barber Shop".

MAND&CO finder sted den 3.-4. november 2017 i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.mandogco.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Lene Bach

27770444

lb@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk