Aflysning af Københavnske Julemarkeder

26. oktober 2020   |   Magic Entertainment  |  Flere pressemeddelelser

Trist jul i København. Københavns største Julemarkeder på Kongens Nytorv og Højbro plads aflyses . På grund af den aktuelle og forværrede COVID19 situation aflyses Københavns største julemarkeder på Kongens Nytorv og Højbro Plads, som skulle have fundet sted fra d. 13. november- 22 december 2020 begge dage inklusive.Julemarkederne følger myndighedernes retningslinjer og dette gør det ikke muligt at afvikle julemarkederne på grund af afstandskravet og forsamlingsforbuddet.

Vi er selvfølgelig meget kede af det og ærgerlige over, at det ikke bliver muligt at afvikle julemarkederne, men vores gæsters, stadeholders og personalets sikkerhed og tryghed har selvfølgelig vores første prioritet.  

Vi må lige nu kun have 10 personer inklusive personale inde på vores julemarkeder, hvilket gør det umuligt at gennemføre vores julemarkeder. Vi undrer os dog over den forskelsbehandling der er i forhold til TIVOLI og deres julemarked, da de ikke skal have  samme sikkerhedsgrad som os ,da der i TIVOLI, bare skal være 4m2 pr per person til rådighed, hvilket betyder, at de må have ca. 20.000 mennesker inde.

Vi har prøvet at opråbe flere politikere på Christiansborg og hvor flere politikere har tilkendegivet, at vi har en pointe ! Dog har vi ikke hørt, om der kan gøres noget ved det. Vi er nu så tæt på datoen, hvor vi skulle have åbnet vores julemarkeder, at det desværre ikke er muligt at nå at bygge vores julemarkeder op, da det kræver lang tids planlægning,

Vi er også meget kede af det på alle vores udstilleres vegne, som nu mister hele deres omsætning i november og december.

Det gør virkelig ondt og er virkelig trist, da julemarkederne er et lyspunkt i en ellers mørk tid, hvor julemarkederne er med til at skabe lys og hygge til byen og glæde i folks hjerter.

Vi ser frem til at byde alle vores trofaste, glade besøgende og udstillere velkommen til julemarkederne i 2021.

Med venlig hilsen

Michael Deutsch, Julemarked Højbro Plads michaeldeutsch@live.dk mobil 21 25 93 40   

og

Henrik Mortensen, Julemarked Kongens Nytorv henrik@royalgardenmarket.dk mobil 40 28 91 97

Kontaktperson:

Michael Deutsch

21259340

michaeldeutsch@live.dk

Afsender:

Magic Entertainment

Zinnsgade 3
2100 København Ø

21259340

michaeldeutsch@live.dk

http://julemarked.nu