Aalborg er sidste stop for Flyvende Superbørn

28. august 2018   |   Foreningen Gymnastikgården - Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Nå Flying Superkids lander på Fjordmarken, bliver det med det kæmpe telt som tidligere, men ud over det er der ikke meget, der er, som det plejer.


Det er et sprit nyt show, der kommer til Aalborg. Folkene bag den internationalt anerkendte gymnastiktrup lægger stor vægt på fornyelse af forestillingen. Siden nytår har Superkids trænet for fuld gas og udviklet på en masse nye numre, som nu er klar til at blive vist frem i Aalborg.

"Vi har fornyet på alle fronter, både lys, musik, sange mm. Vi er også gået all-in og har bygget et nyt springredskab. Det gjorde samtidig, at jeg også var nødt til at designe en helt ny kæmpe landingsmåtte. Det gav lidt bøvl i starten, men det lykkedes til sidst, og indtil videre har dette nummer skabt rigtig stor begejstring hos vores gæster. Vi elsker at opfinde nye ting og udfordre folks opfattelse af, hvad gymnastik er og kan", afslutter Lars Godbersen, direktør hos Flying Superkids

Aalborg bliver sidste stop inden showoptagelser.

Der er meget planlægning i at lave en stor Danmarks tourné, og Flying Superkids har i de sidste måneder fået mange henvendelser i deres billetsupport fra Aalborgensere, som ville vide, hvornår showet kunne opleves.

”Det er vigtigt for os, at vores gæster har lyst til at se os igen år efter år, og netop denne slags forespørgsler gør, at vi glæder os helt vildt til at komme tilbage til Aalborg”, udtaler Lars Godbersen og fortsætter:

”Turnéplanen har gjort, at Aalborg i år blev sidste stop på sommerturen, og som noget helt nyt har vi denne gang taget alle 60 Superkids med. Det har vi, fordi vi meget snart skal filme årets show til TV. Så der vil blive øvet og trænet hårdt i teltet, mens vi er på Fjordmarken.

Det, at alle er med, giver også børnene en unik mulighed for at dyrke deres venskaber på kryds og tværs, og det betyder rigtig meget for os, at de får mulighed for det. Det her er deres fritidsaktivitet, og det skal være sjovt for dem at optræde”, smiler Lars Godbersen.

 

KIA Family Park.

Gæsterne til Flying Superkids får med i billetten også gratis adgang til et kæmpe udendørs aktivitetsområde. Denne aktivitetspark åbner 2 timer før forestillingen. Der kan man prøve sin indre Superkid af på trampoliner, hoppeborge og airtracks, samt lære fede tricks på en masse forskellige workshops. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe lidt til den lille sult og masser af drikkevarer. 

"Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Fjordmarken. Dette smukke område er perfekt til vores set-op. Det giver vores gæster en bedre oplevelse, når ungerne kan løbe rundt og lege i græsset i vores aktivitetspark, og derfor er vi rigtig glade for at få lov til at ligge på Fjordmarken år efter år".

Billetter.

Gymnasterne har allerede besøgt Esbjerg, Aarhus, Odense, København og nu går turen altså til Aalborg.

Billetsalget til forestillingerne er at finde på www.flyingsuperkids.com.

 

PRAKTISK INFO:

Flying Superkids ved Fjordmarken i Aalborg

4 forestillinger fordelt på dagene d. 2/9, d. 8/9 og d. 9/9.

Billetter på www.flyingsuperkids.com

 

Kontaktperson:

Søren Stoklund

26794964

Stoklund@flying.superkids.dk

Afsender:

Foreningen Gymnastikgården - Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

Stoklund@flying.superkids.dk

http://www.flyingsuperkids.com