AROS Development indgår som de første i Danmark strategisk samarbejde med 3F

14. september 2018   |   AROS Development  |  Flere pressemeddelelser

AROS Development har valgt den usædvanlige vej at indgå et strategisk samarbejde med 3F Aarhus Rymarken, Anlæg og Byg. Samarbejdet indebærer, at 3F uddanner AROS Developments folk i akkordarbejde. Dermed fremmer 3F den enkeltes indtjening.

”Vi er sikre på, at vores medarbejdere får de bedste betingelser for at udføre akkordarbejde med denne aftale. Det er jeg meget tilfreds med” siger den ene af ejerne i  AROS Development, Simon Elkjær. ”Vi har længe ønsket at fremme akkordarbejde og samtidig tilbyde vores medarbejdere lidt ekstra. Med denne aftale, får de uddannelse i akkordopmåling og  træning i optimering af deres arbejdsrutiner. Medarbejdere hvor det er relevant, tilbydes gratis sprogundervisning. Vi har en række udenlandske medarbejdere, og det er en fordel for dem at blive bedre til dansk. Det giver blandt andet vores ansatte bedre tegningsforståelse, fællesskabsfølelse samt fremmer deres integration,” fortsætter Simon Elkjær. 

AROS Development roses for fremsyn 

Gruppeformand i 3F Aarhus, Rymarken, Anlæg og Byg, Niels Eliasen udtaler: ”Vi har haft mange samtaler med AROS Development omkring denne aftale, inden vi indgik den, og der er skabt stor tillid. Jeg synes, det er banebrydende og fortjener ros. Med aftalen viser vi omverdenen, at man godt kan tjene en anstændig løn i porebeton branchen, og det kan samtidig betale sig for virksomheden også. Vi håber meget, at totalentreprenørerne fremadrettet vil vælge underentreprenører med ordnede forhold og ordentlige lønninger. Der trænger til at blive ryddet op på dette område. Det skylder vi det danske arbejdsmarked.” 

Niels Eliasen fortsætter: ”Vi har både hjulpet AROS Development med at udregne akkorder og deres folk med at blive effektive og tage mere ansvar for deres arbejde, så de i den sidste ende tjener mere. Og det gælder både udlændinge og danskere. Det er meget tilfredsstillende, og jeg håber, det vil brede sig.” 

Fagforeningerne skal tilføre værdi 

Simon Elkjær fortæller: ”Jeg mener, det er vigtigt, at fagforeningerne tilfører værdi til både medarbejdere og virksomheder. Det har været et af målene med denne aftale, og det er blevet opfyldt. Vi er rigtig glade og stolte over det samarbejde og den dialog vi har fået i gang med 3F Aarhus Rymarken. Jeg håber, det kan være med til at åbne døre for andre i branchen. ” 

AROS Development og AROS Maler Entreprise 

AROS Development har delvis samme ejerkreds som AROS Maler Entreprise, og det betyder, at såvel porebetonarbejde og malerarbejde kan løses af folk under samme tag. Det giver store fordele for samarbejdspartnere idét de undgår koordinering imellem de to fag, med de udfordringer det kan give, i forhold til overdragelse af overflader.

AROS Development og AROS Maler Entreprise har løst/løser fælles projekter på entrepriserne Valdemars Have i Aarhus, Risskov Brynet 7, Kongeskrænten på Sjælland og DNU Heliport. AROS Development udfører også rene montageopgaver for andre. 

Fakta om AROS Development 

AROS Development er ejet af Simon Elkjær og Christian Aagaard-Brandenborg. Virksomheden tilbyder levering og montage af porebeton i hele landet og har en målsætning om at være blandt de bedste til montage og efterbehandling af porebeton i Danmark. 

Kontakt: 

AROS Development, ejer Simon Elkjær
Mobil: 2429 7000Mail: se@aros-maler.dk 
3F Aarhus, Rymarken, Anlæg og Byg, gruppeformand Niels Eliasen
Mobil: 2010 1614
Mail: niels.eliasen@3f.dk

Kontaktperson:

Simon Elkjær

24297000

se@aros-maler.dk

Afsender:

AROS Development

Stavneagervej 39
8250 Egå

24297000

se@aros-maler.dk

http://aros-maler.dk