AJ Stole og KR udnævner CEO til ny samlet velfærdsvirksomhed

09. november 2018   |   KR Hospitalsudstyr A/S  |  Flere pressemeddelelser

Som et led i den kommende fusion mellem hjælpemiddel­virksomhederne AJ Stole og KR Hospitalsudstyr er Lars Philip Knudsen pr. 1. december 2018 udnævnt som administrerende direktør for den nye samlede virksomhed.

Lars Philip Knudsen er 47 år og kommer fra en stilling som Supply Chain- og Produktionsdirektør hos Red Horse. Lars Philip har en stærk og årelang produk­tions- og ledelsesfaglig baggrund og vil i første omgang fokusere på, at få inte­greret de to virksomheder og optimeret værdikæderne.


Lars Phillip: "Jeg ser frem til at blive en del af teamet ved KR Hospitalsudstyr og AJ Stole. Det er med lige dele stolthed og ydmyghed, at jeg overtager ledelsen af to velrenommerede danske virksomheder der, hver for sig, har skabt unikke og innovative løsninger inden for velfærdsteknologiområdet. Jeg glæder mig til, i tæt amarbejde med organisationerne, at skulle drive den forestående transformationsproces med at sammenlægge selskaberne og udvikle en endnu stærkere platform inden for velfærdsteknologi".


Lars Philip starter den 1. december og vil arbejde tæt sammen med de to tidligere direktører Bent Nielsen fra AJ Stole og Liv-Janne Hansen fra KR, som begge får nye roller i den samlede virksomhed. Bent bliver ansvarlig for løsningssalg og specialtilpasninger og Liv-Janne bliver CCO.


Liv-Janne Hansen: "Jeg glæder mig til at ønske Lars Philip velkommen på holdet og til at arbejde med både KRs og AJs produkter i en mere markedsorienteret rolle. Jeg ser også frem til samarbejdet med de nye kolleger fra AJ. Det bliver spændende!". 


Bent Nielsen: "Jeg glæder mig til at Lars Philip tiltræder stillingen som CEO. Det giver mig frihed til at kunne fokusere på det, som jeg brænder mest for – nemlig produkterne og brugerne".


Om virksomhederne (FAKTABOKS)

KR udvikler, producerer og formidler hospitalssenge, plejesenge og anden velfærdsteknologi til sundhedssektoren i Danmark og Norge samt, i mindre grad, til det nære Europa. KR arbejder løbende for at levere velfærdsteknologi med markedets bedste business case. Virksom­heden beskæf­tiger i dag 40 medarbejdere. 


AJ Stole udvikler, producerer og sælger sæder til elektriske kørestole til slutbrugere og forhandlere i Danmark. I 2014 blev AJ Stole fusioneret med DARO, som udvikler, produce­rer og sælger special­designet tøj til kørestolsbrugere i Danmark og Norge. I dag opererer selskabet derfor med to stærke mærkevarer og beskæftiger i dag 12 medarbejdere.


Baggrund for fusionen (FAKTABOKS)
Pr. 1. januar 2019 fusionerer søsterselskaberne AJ Stole og KR Hospitalsudstyr. Fusionen er et resultat af et større strategi­arbejde og indebærer fælles ledelse og flere fælles koncernfunktioner.

Virksomhederne ejes af norske Varodd Velferdsteknologi AS, som igen er ejet af norske Varodd AS.TIL JOURNALISTEN
Tak fordi du tog dig tid til at læse denne artikel.

Skulle du få behov for yderligere info, så kan følgende kontaktes:

Lars Philip Knudsen
Mail: lpk@krbed.dk

Liv-Janne Hansen
Mail: Tlf.: 20 12 77 93

Bent Nielsen
Mail:
bent@ajstol2

SENGEPRODUCENT    
KR Hospitalsudstyr A/S    
Mågevej 16    
8370 Hadsten    
Tlf.: 86 98 24 99    
info@krbed.dk     
SÆDESYSTEMER OG TØJ
TIL KØRESTOLSBRUGERE
AJ Stole/DARO A/S
Skavholmvej 8
8520 Lystrup
Tlf.: 86 77 03 03
ajstole@ajstole.dk
www.daro.dk