900 til flyvende opvisning i Billund

17. april 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Der var fuldt hus i Lalandia, da supergymnasterne fra Flying Superkids optrådte for omkring 900 glade publikummer i Billund søndag den 14. april.

Der var masser af glade personer fra Billund og omegn til hæsblæsende akrobatik og højtflyvende spring, da Flying Superkids søndag den 14. april optrådte i Lalandia med en fuldstændig udsolgt forestilling. De 26 optrædende supergymnaster i alderen 7-23 år viste alt fra flikflak og tredobbelte saltoer til hulahop og dansekoreografier med step og folkedans. Opvisningen i Billund var én i en serie på fire forestillinger, som udgør gymnasternes forårsturné. Turnéen var første gang ”superbørnene” optrådte i 2019, og derfor var opvisningen også med 5 helt nye numre.

”Vi er meget stolte over og taknemmelige for den opbakning, vi fik til vores forestilling i Billund. På trods af et par småting i nogle af vores helt nye numre, som lige er blevet en del af showet, så har vi fået rigtig god og positiv feedback fra publikum. Under hele forestillingen var publikum med os og gav os så meget støtte, at de fik ”superbørnene” til at flyve endnu højere. Så det var virkelig en fed oplevelse at optræde i Billund!” fortæller en glad direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

”Superbørnene” har på deres netop afsluttede forårsturné foruden Billund også optrådt for fulde huse i Thisted, Farsø og Fredericia. Til maj og henover over sommeren tager supergymnasterne på turné til de 5 største byer i Danmark og optræder i et kæmpe telt, som er specialdesignet til forestillingen.

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/