845 til flyvende opvisning i Farsø

16. april 2019   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Der var fuldt hus i Dronning Ingrid Hallerne, da supergymnasterne fra Flying Superkids optrådte for 845 glade publikummer i Farsø lørdag den 13. april.

Der var masser af glade personer fra Farsø og omegn til hæsblæsende akrobatik og højtflyvende spring, da Flying Superkids lørdag den 13. april optrådte i Dronning Ingrid Hallerne med en fuldstændig udsolgt forestilling. De 26 optrædende supergymnaster i alderen 7-23 år viste alt fra flikflak og tredobbelte saltoer til hulahop og dansekoreografier med step og folkedans. Opvisningen i Farsø var én i en serie på fire forestillinger, som udgør gymnasternes forårsturné. Turnéen er første gang ”superbørnene” optræder i 2019, og derfor var opvisningen også med 5 helt nye numre.

”Vi er meget stolte og taknemmelige for den opbakning, vi fik til vores forestilling i Farsø. På trods af et par uheld i nogle af vores helt nye numre, som lige er blevet en del af showet, så har vi fået rigtig positiv feedback fra publikum. Under hele forestillingen var publikum med os og gav os så meget støtte, at de fik ”superbørnene” til at flyve endnu højere. Så det var virkelig en fed oplevelse at optræde i Farsø!” fortæller en glad direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

”Superbørnene” har på deres netop afsluttede forårsturné foruden Farsø også optrådt for fulde huse i Thisted, Billund og Fredericia. Til maj og henover over sommeren tager supergymnasterne på turné til de 5 største byer i Danmark og optræder i et kæmpe telt, som er specialdesignet til forestillingen.

Kontaktperson:

Didde Pedersen

40249056

dpe@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

https://www.flyingsuperkids.com/