600 unge er helt klar til valgkamp

27. maj 2015   |   SF Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

Valget er udskrevet og om tre uger skal danskerne til stemmeurnerne. I SF Ungdom har de været klar længe og næsten 600 SFU’ere har tilkendegivet, at de er klar til at hænge plakater på, gå på gaden og lave aktioner for at sikre SF det bedst mulige valg.

 

”Alle vores afdelinger er total klar til at føre valgkamp. Vi har opstillet unge kandidater i hele landet, som sammen med vores lokalafdelinger har brugt lang tid på forberedelsen, og den seneste tid bare har ventet på, at Helle skulle trykke på knappen og udskrive valget” Siger SF Ungdoms landsformand Nanna Bonde.

 

SF Ungdom har prioriteret 16 unge SF-kandidater, som bakker op om ungdommens mærkesager.

”Gratis psykologhjælp til unge, investering i uddannelse og stop klimakrisen er de tre mærkesager, som vi i SFU kommer til at prioritere højest i valgkampen. Det er alle tre områder, som mere eller mindre direkte har betydning for unges hverdag, og som vi mener, at politikerne bør tage hånd om” Udtaler Nanna Bonde.

 

For SF Ungdom er det afgørende, at SF får et godt valg forklarer SFU’s landsformand. ”Der er stort behov for at SF står stærkt på venstrefløjen, så vi kan trække Danmark i den rigtige retning. Den kommende valgkamp er måske vigtigere end nogensinde, for mister rød blok magten, så står vi måske overfor et årti med borgerligt flertal, og det tror jeg helt ærligt ikke, at vores velfærdssamfund kan holde til” forklarer Nanna Bonde.  

Kontaktperson:

Nanna Bonde, Landsformand SF Ungdom

23 39 00 43

nanna@sfu.dk

Afsender:

SF Ungdom

Blegdamsvej 24a
2200 København N

35 36 17 77

sfu@sfu.dk

http://sfu.dk/