5000 TIL FLYVENDE OPLEVELSE I ESBJERG

27. juni 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Supergymnasterne fra Flying Superkids optrådte for fulde huse, mens de var i Esbjerg. Hele fem forestillinger blev det til, hvor de besøgende også selv kunne prøve kræfter med trampoliner m.m.

Der var masser af mennesker til hæsblæsende akrobatik og højtflyvende spring, da Flying Superkids fyrede fem forestillinger af i Esbjerg. De 26 optrædende super gymnaster i alderen 7-21 år viste alt fra flikflak og tredobbelte saltoer til hulahop og ropeskipping. De fem shows foregik ved Skibhøj i et specialdesignet telt.

 

"Vi er stolte over at have fyldt teltet til alle fem forestillinger. Vi har fået rigtig positiv feedback fra publikum, som også nød den kæmpe udendørs aktivitetspark med blandt andet trampoliner og hoppeborge, hvor de kunne prøve deres indre Flying Superkid af inden forestillingerne. Der var også mange børn, som deltog i de forskellige workshops, hvor nogle tidligere Superkids lærte fra sig med tips og tricks til, hvordan man bliver god til at hulahoppe, stå på hænder og meget mere," fortæller den glade direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

 

 

Godt samarbejde med Esbjerg

Det var fjerde år i træk, at Flying Superkids besøgte Esbjerg som en del af deres sommerturné, som nu fortsætter til Odense, København, Kolding og hjembyen Aarhus.


Bag Flying Superkids står en almennyttig gymnastikforening, som arbejder sammen med Esbjerg kommune og mange af de lokale gymnastikforeninger om at få arrangementet op at stå. De har en fælles mission om at få børn og unge til at bevæge sig mere.

"Som tak for det gode samarbejde med Esbjerg kommune afholdt vi også et

gratis show for skoleklasser. 1000 skolebørn deltog i arrangementet, hvor de først var inviteret til en omgang morgengymnastik, derefter aktiv leg i den kæmpe aktivitetspark og til sidst et 40 minutters show i teltet," afslutter direktøren, der allerede nu lover, at Flying Superkids vender tilbage til Esbjerg i 2018.