5 tossede (og meget morsomme) skønhedstricks

17. september 2015   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Hvad er forskellen på KLOVN filmen, med Casper Christensen og Frank Hvam, sammenlignet med skønhedsindustrien? Et dumt spørgsmål, men ikke desto mindre temmelig aktuelt…Forskellen burde være klar. KLOVN filmen med Casper Christensen og Frank Hvam, forventer vi skal være sjov, underholdende, tosset og hylende morsom. KLOVN filmen er humor.

Ikke helt det samme forventer vi med hudpleje og skønhedstricks.

Vi forventer at skønhedsindustrien skal hjælpe os til at blive smukke – eller mere alvorligt løse et decideret problem. Sådan er det dog sjældent, hvis man kigger dybere på seneste tendenser i skønhedsindustrien.


Mærkværdigt nok, så dukker der igen og igen skønhedstricks op, som SÆLGER, men absolut intet andet er end tosset og meget morsomt.


Mærkværdigt, fordi producenterne idag har så enormt meget viden – og stadigvæk fortsætter med disse mirakelprodukter og mirakelingredienser, trods tossede og fuldstændigt uden virkning.


Mest af alt, så er det mærkværdigt, at det sælger. Vi lever trods alt i det 21-århundrede og vi burde være temmeligt veluddannede, belæste og velvidende.


Så hvorfor falder vi forbrugere for disse fjollede og tossede tricks? Vil vi bare snydes? Handler det om, at være med på sidste nye trend? Er vi bare desperate? Eller er vi overtroiske og virkelig tror på magi?

Det må en adfærdsforsker næsten kigge nærmere på.


Her er i hvert fald 5 tossede (og meget morsomme) skønhedstricks, som hudpleje- og rådgivningsfirmaet, Danish Skin Care, løbende får spørgsmål om:

 

 1. Snegleslim i hudpleje (og ansigtsbehandlinger med levende snegle)  Det er det HELT STORE i Asien fortiden, så bare vent! Snart har vi intet dræbersnegle problem længere! Tværtimod har vi mangel på snegle, når vi alle skal til at have disse slimede dyr løbende henover ansigtet, et par gange om ugen.  OBS: Absolut intet videnskabeligt belæg for, at snegleslim har nogen hjælpenden effekt til en smuk hud. 2. Slangegift i creme, som “virker” som Botox  En speciel slangegift skulle eftersigende virke opstrammende. Faktisk så meget at det lammer huden, ligesom Botox. Og det kan nu købes på creme.  OBS: Pas på hvad du smører cremen ud med, ellers ender du med lammede hænder. Desuden intet videnskabeligt belæg for virkning. 3. Matcha te.

  Det nye mirakel-te

I 0’erne var det rød te, før det var det grøn te. Nu er det matcha te. Hvad bliver det næste?

  

Hemmeligheden er, at grøn, hvid, sort og matcha te alt sammen kommer fra samme kinesiske plante. Det er bearbejdningen og høsttidspunktet, som adskiller de forskellige te (kun rød te er anderledes og stammer fra Afrika – planten har dog samme egenskaber som den rigtige te-plante)

  

Kort sagt, te er te. Drik den du bedst kan lide.

  

OBS: Vitamin og indholdsmæssigt er te ens, uanset hvilken du vælger. Findes ingen klargørende videnskabelig forskning, som gør én te bedre eller sundere end andre. 4. Oxygenbehandlinger “fjerner 10 år” af dit ansigt  Blot navnet er morsomt, hvilket enhver vil forstå om lidt.  En af de ingredienser vi allerhelst vil fylde huden og kroppen med er anti-oxidanter.

  

Anti-oxidanter er GENIALE til at hjælpe huden med at forsvare sig selv, helbrede sig selv og forblive smuk, ung og spændstig.   Anti-oxidanter er oversat til dansk anti-ilt – eller anti-oxygen. Så NEJ, oxygen sprøjtet ind i huden, det ønsker man virkelig ikke! Tværtimod! Det er det vi GERNE vil beskytte os imod!

  

Ikke desto mindre oplever Danish Skin Care i stigende grad, forespørgsler på oxygenbehandling – som virkelig også har haft en enormt marketingkampagne bag sig.   OBS: Oxygenbehandling vil give flere rynker, vil nedbryde hudens heelingsprocess og har absolut ingen hjælp til at give en smuk hud, i det lange løb – trods resultatet umiddelbart efter, synes flot. En løbetur i blæsevejr vil også give glød i kinderne, på samme måde (dog uden bivirkningerne).


 5. Tis til behandling af bumser

  

Da hudplejeekspert Mads Timmermann fra Danish Skin Care var teenager og sloges med bumser, så var tandpasta løsningen.   Da Mads var fyldt 20, var det avocado, honning og citron – en noget rarere og ikke nær så skrap behandling, som at stå med stikkende, svigende og prikkende tandpasta på hver en bums.  Idag skriver teenagere til Danish Skin Care og Mads Timmermann, for at høre om det virkelig virker at bruge egen tis til behandling af bumser.  Om det skal smøres på huden eller drikkes, varierer lidt fra spørgsmål til spørgsmål.  MEN, svaret er klart. NEJ, tis virker ikke til behandling af bumser.

Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk