3F Ungdom: Staten skal ikke bidrage til løndumping

04. december 2010   |   3F Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

3F Ungdom er stærkt forarget over, at staten formidler jobannoncer, som er direkte i strid med dansk overenskomst. Dermed tvinger staten reelt kollegaer til at underbyde hinanden. 3F Ungdom kræver, at ministeren tager hånd om sagen, og får fjernet annoncen.

3F Ungdom står uforstående overfor statens formidling af Admin SMBA’s jobannonce, som går direkte mod dansk overenskomst. Det er at sætte de ledige i en kattepine overfor deres kollegaer, at de skal søge arbejde i firmaer, som direkte modarbejder dansk aftaleret.

Inger Støjberg bør med det samme vise, at hun tager problematikken alvorligt. Først og fremmest skal annoncen fjernes og derefter skal ministren sikre, at noget tilsvarende aldrig vil forekomme igen.

”Det er mig uforståeligt, at ministeren tillader annoncer som Admin SMBA’s. Staten kræver dermen, at arbejdsløse skal søge job, hvor de skal bidrage til løndumping. Det kan ikke være rigtigt, at almindelige arbejdere skal tvinges til at modarbejde dansk overenskomst.” udtaler Peter Bøgh, formand for 3F Ungdom.

For yderligere kommentarer kontakt Peter Bøgh på telefon 20 12 96 80

Kontaktperson:

Peter Bøgh

20129680

peter.bogh@3f.dk

Afsender:

3F Ungdom

Kampmannsgade 4
1790 København V

20129680

3fu@3fu.dk

http://www.3fu.dk