300 unge mennesker samlet til politisk festival i Vejen

22. april 2016   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

I bededagsferien fra d. 22-24. april afholder Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) kongres i Vejen Idrætscenter. 300 unge mennesker fra hele landet er samlet for at diskutere politik og sætte retningen for fremtidens socialdemokratiske samfund. Det overordnede politiske tema for kongressen er frihed i fællesskab.

”De borgerlige forsøger gang på gang at tage patent på friheden. Det er noget sludder. Der findes ikke et samfund på kloden, hvor mennesker er mere frie end det danske. Det skyldes i den grad vores velfærdssamfund. De seneste år er udviklingen desværre gået den forkerte vej. Vi skal diskutere, hvordan vi sikrer alle unge en uddannelse, hvordan vi kommer uligheden i sundhed til livs og hvordan vi tøjler markedskræfterne, der i alt for stort omfang styrer vores samfund,” udtaler Alexander Grandt Petersen, forbundsformand for DSU.

I flere måneder har unge DSU’ere fra hele landet forberedt sig på weekendens kongres.

”Der findes ikke noget mere inspirerende end at samle 300 unge mennesker fra hele landet i en weekend og give dem opgaven at formulere visionerne for fremtidens samfund. En kongres som denne viser, at netop ungdommen stadig tør tage ansvar og er den drivkraft der bedst forandrer verden,” udtaler Alexander Grandt Petersen.

Kongressen afvikles på Vejen Idrætscenter, Petermindesvej 1, 6600 Vejen.

Kontaktperson:

Morten Mikkelsen

22224484

mm@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Kigkurren 8D, 3. TV
2300 København S

72300880

dsu@dsu.net

http://www.dsu.net