3 trends i 1 måltidskasse

04. maj 2020   |   RetNemt Måltidskasser  |  Flere pressemeddelelser

Klimavenlig mad, danske råvarer og endnu flere grøntsager spiller en stadig større rolle, når vi som forbrugere vælger, hvad vi sætter på middagsbordet. Og dermed spiller disse 3 trends også ind på vores valg af måltidskasser.

Råvarer med omtanke

Måltidskasseleverandøren RetNemt Måltidskasser har lyttet til forbrugerønskerne og lancerer nu en ugentlig ”Grøn” ret ’. De ”Grønne” retter indeholder minimum 250 g grønt og maks. 100 g kød pr. person (primært dansk og aldrig rødt kød). Derudover byder de ”Grønne” retter på masser af gode, grove ingredienser – og er der brød eller pasta til er det altid groft.

Opskrifter med omtanke

De ”Grønne” opskrifter har fokus på smag, klima og sundhed – i nævnt rækkefølge. Retterne er varierede, klares nemt på ca. 30 min. og egner sig til hele familien. Retterne kaldes ”Grønne” på grund af råvareindholdet og det klimavenlige aspekt. De ”Grønne” retter er ikke vegetariske, men det findes også hos RetNemt.

Eksempler på de ”Grønne” retter - [opskrifter må gerne bringes]:

Grøntsagsfad med kylling, salatost og hummus 

Brændende grøn kærlighed med porre og pancetta

Kontaktperson:

Klaus Toft Nørgaard

20852576

ktn@retnemt.dk

Afsender:

RetNemt Måltidskasser

Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør

49 177 176

ktn@retnemt.dk

https://www.retnemt.dk