14-årig iværksætter lancerer ny bytte-app

23. oktober 2018   |   JustSwap  |  Flere pressemeddelelser

Appen hedder JustSwap og er en avanceret platform til at swappe genstande mellem mennesker. JustSwap er baseret på konceptet genanvendelse.

JustSwap er et multifunktionsprojekt designet til at øge social handel, social udveksling, socialøkonomi og miljøbeskyttelse.

Giv dine ting en chance til

"Giv dine ting en chance til ved at give dem et nyt formål. Hvis du er blevet træt af nogle af dine ting, så kan du swappe dem. Ved at swappe, bytter du uønskede ting med andre ting efter dit eget valg, så de kan få en frisk start. Det vil ændre måden, du ser på de ting, du har," siger 14-årige Nadine Stensnæs, som står bag projektet.

Ved at genbruge og genanvende tjener JustSwap et godt formål ved at minimere spild i samfundet, skåne miljøet, fremme velgørenhed og gøre vores samfund til et bedre sted.

Også til velgørenhed

Den unge iværksætter forklarer, at du på JustSwap også kan give dine ting væk uden at swappe.

"Foræring kan hjælpe mennesker i nød, der er ude af stand til at swappe eller købe genstande. Dette er velgørenhed mellem mennesker på et meget enkelt niveau og kan desuden være med til at danne relationer til gavn for mange."

JustSwap ønsker at understøtte naturens vilkår, således at den fortsat kan give os ressourcer, og beskytte det miljø, som omgiver os, og som vores velbefindende afhænger af.

Om JustSwap 

JustSwap er et nyt koncept, der blev lanceret i Danmark d. 18. oktober og er grundlagt af Nadine Stensnæs – en meget ung iværksætter på 14 år. Formålet med konceptet erat ændre måden, vi ser på de ting, vi har.

På JustSwap kan du swappe næsten hvad som helst.

JustSwap er gratis de første seks måneder. Herefter vil et årligt medlemsgebyr på 50 kr. gælde for alle medlemmer, både nye og gamle.

Du kan downloade JustSwap fra Apple Store og Google Play.

Kontaktperson:

Nadine Stensnæs

52632885

support@justswap.dk

Afsender:

Nadine Stensnæs

Nyrupvej 48
4296 Nyrup

52632885

support@justswap.dk

https://justswap.org