11.000 TIL FLYVENDE OPLEVELSE I KØBENHAVN

15. august 2017   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Supergymnasterne fra Flying Superkids optrådte for fulde huse, mens de var i København. Hele 11 forestillinger blev det til, hvor de besøgende også selv kunne prøve kræfter med trampoliner m.m.

Der var masser af mennesker til hæsblæsende akrobatik og højtflyvende spring, da Flying Superkids fyrede 11 forestillinger af i København. De 26 optrædende super gymnaster i alderen 7-21 år viste alt fra flikflak og tredobbelte saltoer til hulahop og ropeskipping. De 11 shows foregik på Raffinaderivej i et specialdesignet telt.

 

"Vi er stolte over at have fyldt teltet til alle 11 forestillinger. Vi har fået rigtig positiv feedback fra publikum, som også nød den kæmpe udendørs aktivitetspark med blandt andet trampoliner og hoppeborge, hvor de kunne prøve deres indre Flying Superkid af inden forestillingerne. Der var også mange børn, som deltog i de forskellige workshops, hvor nogle tidligere Superkids lærte fra sig med tips og tricks til, hvordan man bliver god til at hulahoppe, stå på hænder og meget mere," fortæller den glade direktør for Flying Superkids, Lars Godbersen.

 

Godt samarbejde med de lokale foreninger


Flying Superkids har besøgt København i mere end 10 år i træk som en del af deres sommerturné, som nu fortsætter til hjembyen Aarhus og dernæst Kolding.

Bag Flying Superkids står en almennyttig gymnastikforening, som arbejder sammen med mange af de lokale gymnastikforeninger om at få arrangementet op at stå. De har en fælles mission om at få børn og unge til at bevæge sig mere.