Iværksætter fra Aalborg udfordrer markedet

16. oktober 2017   |   Noellafashion IVS  |  Flere pressemeddelelser

En stor drivkraft og indsigt i markedet har udfordret en dynamisk tøjbranche på iværksætteri og nytænkning.

Den Aalborgensiske iværksætter Lau Knudsen, ejer og stifter bag Noellafashion har sammen med sin partner etableret et modebrand, der differentierer sig gennem hurtig leveringstid på kollektioner på 2-4 uger, mens størstedelen af de nuværende brands branchen skifter kollektioner på halvårsbasis. Virksomheden sælger modetøj til kvinder

Allerede nu kan Noellafashion forhandles i retailbutikker i Danmark, Sverige, Holland, Norge, Spanien og Færøerne.

Hårdt arbejde og passion

Det dygtige Aalborg team supplerer hinanden rigtig godt. Lau har en kreativ indgangsvinkel til at drive forretning, som både bliver brugt online og offline. Partneren har derimod en stor erfaring og netværk, som Noella kan bruge til at udvide og iværksætte de mange fælles mål virksomheden har.

Fælles for dem begge, er at idéen i sig selv ikke er nok. Succes kommer af hårdt arbejde og høj motivation, noget man i den grad kan sige de er fælles om. Det er ikke unaturligt med arbejdsuger på op til 70-90 timer, når der er mest at se til. Selv udtaler iværksætteren:

”Jeg bliver motiveret af lysten til at skabe noget. Det er motiverende at se hvordan virksomheden konstant er i udvikling på alle fronter. Endvidere motiverer det mig også, at der er en økonomisk vinding at gå efter.”

De populære trends

Noella holder sig løbende opdateret med trends i branchen. Ligeledes handler det også om at turde og tage chancer. Blandt andet har de på årets Copenhagen Fashion Week fået en rigtig fin respons på deres Noella Crossover tasker. Billeder fra messen, samt de fine crossover tasker finder du blandt andet på Noellas egen hjemmeside.

Noella drømmer om at de inden for fem år er et veletableret og anerkendt brand på de vigtigste markeder i Nordeuropa. Ligeledes har den ambitiøse duo +5 konceptbutikker i DK, samt parat til at søge nye markeder uden for EU.

Det bliver spændende at følge virksomhedens udvikling. Starten på iværksætterrejsen har været rigtig god, men man må ikke give op på hårdt arbejde. Også noget stifteren lægger vægt på – og hans bedste iværksætterråd er derfor også.

”Det lyder ret cliche, men tag chancen og spring ud i det... ” 

Kontaktperson:

Lau Knudsen

28941822

lau@noellafashion.com

Afsender:

Lau Knudsen

Bredgade 209
9700 Brønderslev

28941822

lau@noellafashion.com

https://www.noellafashion.dk/da