Interiørshop fra Ulfborg med godt år

19. november 2017   |   Littlethings ApS  |  Flere pressemeddelelser

Littlethings sælger interiør og boligindretning til danske hjem. Virksomheden er opstået på baggrund af passion, samt en lyst til at være selvstændig.

Bagved er et ambitiøst team, der supplerer hinanden godt i forhold til: indkøb, hjemmeside, kommunikation, kundeservice, sociale medier, design og leverandørsamarbejde. Vigtigst er dog den realistiske forståelse, samt en hårdtarbejdende indsats der driver forretningen.

Stiftet tilbage i 2014

I 2018 har Littlethings eksisteret i fire år. Dette er en milepæl i sig selv, men der er mange flere år i vente. Ser man isoleret set på året 2017, har det været tilfredsstillende. Løbende udvides den net baserede shop sit sortiment, samt kundegruppe. Det er en spændende tid virksomheden går i møde – dels på baggrund af en Black Friday, men også det store julesalg som der er høje forventninger til. Ydermere starter der snart et 2018, der byder på endnu flere fantastiske oplevelser i den lille organisation.

Klare målsætninger hos Littlethings

Målet er klart – det handler om at tilbyde kvalitet og give kunder en god oplevelse. Endvidere at inspirere en stor målgruppe gennem de sociale medier, men også ved at have fokus på en overordnet brugervenlighed på webshoppen.

Siden begyndelsen har Littletings samarbejdet med det danske bolighus House Doctor, der holder til i Ikast. Med en god rådgivning og kundepleje har det skabt en god relation, men også en god grobund for at kunne vækste og opnå gode resultater i virksomheden.

Man kan forvente flere brands og produkter på shoppen

Fremadrettet kan man forvente endnu flere brands og produkter på webshoppen, men det er vigtigt at de har en rød tråd i forhold til det budskab man ønsker at signalere. Der arbejdes ud fra et slogan, der lyder ”kun det bedste er godt nok til dig og dit hjem”. Derfor er det afgørende med det gode samarbejde, mellem leverandør og Littlethings, eftersom det har en stor betydning i forhold til om det også fungerer på webshoppen, samt rammer slutbrugerens forventninger.

Det bliver spændende at følge den vestjyske virksomhed i fremtiden.

 

Kontaktperson:

Kivan

9154 4434

Service@littlethings.dk

Afsender:

Kivan

Brunsborgvej 5
6990 Ulfborg

9154 4434

Service@littlethings.dk

https://www.littlethings.dk/