Øse efterskole viser nyt visuelt design

14. november 2017   |   Searchmind  |  Flere pressemeddelelser

Den jyske efterskole Øse har over den seneste tid haft stor fokus på deres visuelle udtryk på den officielle hjemmeside. Hjemmesiden er med til at afspejle efterskolen og viser nu på kreativ vis, hvad efterskolen står for.

 

Den kreative efterskole Øse er en efterskole for dig, der gerne vil kombinere en faglig 9. eller 10. klasse med interessen for kunst, musik, teater eller film, animation og IT. Efterskolen er en kreativ efterskole, og det afspejles nu også i hjemmesidens visuelle design. Her er den traditionelle hjemmeside blevet udskiftet med en hjemmeside, der emmer af leg, liv og farver.

På Øse efterskole kan du sammensætte en del af dit skema, og det giver eleverne mulighed for at forene det kreative element med den faglige pakke. Eleverne får mulighed for at udtrykke sig selv, hvilket er med til at styrke læringsprocessen i sidste ende.

 

Hjemmesidens udtryk

Hjemmesiden viser nu en kreativ efterskole, der ikke er bange for at skille sig ud.  Efterskolens kreative udtryk skiller sig ud fra andre efterskoler ved at sætte fokus på kreativiteten med hjemmesidens visuelle design. Der er gjort brug for specialeffekter, flotte farver og elevernes kreative udfoldelse bliver præsenteret med små GIF's. Her er eleverne i fokus, da der er blevet taget flotte og spændende billeder, der er med til at illustrere skolens muligheder med de forskellige linjefag. Det skaber personlighed og efterskolen gør det overskueligt for nye elever at finde rundt på siden.

 

Hjemmesiden er struktureret og har en sjov opbygning, hvor der er fokus på skolens muligheder og de kreative fag, eleverne kan vælge. Eleverne kan selv vælge retning, fordi efterskolen arbejder efter et bloksystem. På denne måde får eleverne muligheder for at prøve kræfter med andre fag end det valgte linjefag.

 

Kreativiteten i fokus
Efterskolen har valgt udelukkende at have fokus på de kreative fagområder, da det er med til at give flere muligheder for eleverne, når de har et samlet fokus. Alle elever på efterskolen har en interesse for de kreative fag, og det giver et stærkt fællesskab mellem eleverne. De har mulighed for at dybe ned i de ønskede områder og eleverne kan udvikle deres talenter.

Kontaktperson:

Mathilde Dybdal

30124272

mathilde@searchmind.dk

Afsender:

Searchmind

Vestergade 19B
8000 Aarhus

30124272