Ærlighed og socialt ansvar giver fremgang

13. april 2018   |   Industribejdsning Nord  |  Flere pressemeddelelser

Virksomheden Industribejdsning Nord gør en dyd ud af at optimere alle processer for at få en god arbejdsplads og tilfredse kunder. Indehaveren fokuserer især på et socialt ansvar samt et gensidigt tillidsbånd.

Industribejdsning Nord i Aalborg laver bejdsning overfladebehandling på rustfrit stål, så der efterlades et ensartet og rent udseende. Virksomheden er sidste led i en produktionsproces, så den skal være omstillingsparat i forhold til, hvornår udstyret er klar til overfladebehandling. Derfor er virksomheden i tæt dialog med sine kunder i processen.

”Vi er seriøse, og overholder det, vi lover. Vi er en ærlig virksomhed, og det kommer vi langt med,” siger Indehaver Søren Rønnov Nielsen.

Firmaet har i skrivende stund udvidet produktionen med dobbelt kapacitet og dermed ansat to nye mand. Virksomheden arbejder desuden i to hold på skift for at imødekomme de øgede krav, der er til levering på området.

 

Fokus på miljø

Firmaet går op i væsentlige værdier, som er gode for samfundet såsom miljø. Virksomheden er klar over, at bejdsning ikke er godt for miljøet. Derfor har Industribejdsnings Nord indgået et samarbejdet med kommunale miljømyndigheder og Arbejdstilsynet for at forbedre arbejdsprocesserne, når det gælder miljø. Desuden ønsker virksomheden at skabe gode rammer for medarbejdernes helbred.

Medarbejderne er ligeledes tilknyttet sundhedsordninger, hvor de blandt andet kan komme gratis til fysioterapeut, som er vigtigt med et fysisk belastede job.

 

Et socialt ansvar skaber tillid

Søren Rønnov Nielsen mener, at danske firmaer har et socialt ansvar, når det kommer til integration og de svagt stillede i samfundet. Indehavere har derfor både ansat en fleksjobber og to med anden etnisk baggrund.

”Når folk udefra kommer til Danmark, så er der ting, der er svære at håndtere. Jeg sagde derfor til en af mine medarbejdere, at hvis han havde nogle former for problemer, så skulle han sige til,” siger direktøren.

Søren Rønnov Nielsen har efterfølgende hjulpet sin medarbejder med at kigge ind i hans økonomiske forhold, hvilket medarbejderen har været dybt taknemlig for.

”Vi hjælper hinanden. Det går begge veje - og jeg får en medarbejder, som er loyal over for mig,” siger Søren Rønnov Nielsen.

Direktøren har blandt andet medarbejdere fra Somalia og Kongo, og det har kun været positivt, at få folk ude fra ind, og det har skabt et særligt tillidsbånd i mellem dem, lyder det fra direktøren.

Kontaktperson:

Søren Rønnov Nielsen

98159944

srn@industribejdsningnord.dk

Afsender:

Søren Rønnov Nielsen

Assensvej 4
9220 Aalborg Ø

98159944

srn@industribejdsningnord.dk

http://industribejdsningnord.dk