Om Pressesystemet

Pressesystemet.dk er et smart og prisfornuftigt system til udsendelse af pressemeddelelser til de danske medier. Du får desuden en række GRATIS features med i købet, når du udsender pressemeddelelser gennem Pressesystemet.dk:

Målrettet udsendelse af pressemeddelelser
Systemet er meget målrettet, hvor du kan vælge medier ned på det enkelte redaktionsniveau – for eksempel kulturredaktioner, erhvervsredaktioner, sportsredaktioner osv. Vores ca. 1.200 medier er desuden sorteret efter geografi og emnelister, så du hurtigt kan finde de relevante medier.

Åbningsstatistik og filstatistik
Ved udsendelse af pressemeddelelser har du mulighed for at slå åbningsstatistik til. På den måde kan du følge med i, hvilke medier, der har åbnet din pressemeddelelse og hvornår. Derudover kan du følge med i, hvor mange gange, dine vedhæftede filer bliver downloadet – hvis du for eksempel har sendt billeder eller dokumenter med ud. Billeder og filer kan desuden uploades til Pressesystemets server, så medierne nemt kan downloade disse.  

Adressebog til egne mediekontakter
Hos Pressesystemet.dk får du også dit eget adressekartotek, hvis du for eksempel har private kontakter, som du ønsker skal modtage dine pressemeddelelser. Du opretter let dine egne kategorier og kontakter – og du kan let kombinere dine private lister med Pressesystemets medielister.

SEO – publicér online med links
Når du udsender pressemeddelelser via Pressesystemet, kan du vælge også at publicere din nyhed online på Pressesystemet.dk. Vores side bliver ofte besøgt af søgemaskiner og med muligheden for at indsætte aktive links i din tekst, kan det bidrage positivt til din hjemmesides placering i søgemaskinerne.

Autoudsendelse
Hvis du ikke ønsker at udsende dine pressemeddelelser nu og her, kan du indstille udsendelsen til en valgfri dato og et valgfrit tidspunkt. 

Vil du høre mere om vores system, er du velkommen til at skrive på kontakt@pressesystemet.dk – vi sidder klar til at hjælpe og guide dig.