BETINGELSER FOR BRUG AF PRESSESYSTEMET.DK

GENERELLE OPLYSNINGER OM PRODUKTERNE

Pressesystemet.dk er et elektronisk distributionssystem til udsendelse af nyheder og pressemeddelelser. Pressesystemet.dk er kun distributør og der gives derfor ikke garanti for at nyheden eller pressemeddelelsen bliver bragt i et af de nyhedsmedier pressemeddelelsen sendes til.

 Vi har mere end 1.000 medier og redaktioner i databasen. Medier skifter jævnligt e-mailadresser og derfor opdateres databasen ofte, men vi har ikke mulighed for at eftersende din nyhed eller pressemeddelelser ved fejl på e-mail-adresserne. Derimod har du selv mulighed for at eftersende fejlede udsendelser fra pressesystemet.dk’s hovedside.

ANSVAR

Du er ansvarlig for indholdet af dine nyheder eller pressemeddelelser. Det er ulovligt at udsende materiale, der krænker 3.mand. Du skal endvidere sikre dig, at du har rettighederne til de tekster, filer og billeder du vælger at vedhæfte til pressemeddelelsen. Bliver vi opmærksomme på, at et af disse forhold ikke er i orden, vil dit materiale blive fjernet fra Pressesystemet.dk og din konto kan blive lukket.

 Du bærer også ansvaret for, hvem du sender dine nyheder og pressemeddelelser til. Det betyder, at du skal sikre dig, at indholdet er relevant for modtageren, da irrelevant indhold kan være til gene for medierne. Det er kutyme i nyhedsbranchen, at man gerne må sende nyheder og pressemeddelelser til redaktionerne, men bliver du af det enkelte medie bedt om ikke, at sende dem flere nyheder eller pressemeddelelser SKAL du respektere dette. Bliver der klaget over din adfærd og kan mediet dokumentere at de har frabedt sig dine henvendelser vil din konto blive lukket. Benytter du egne e-mailadresser i systemet adressebog, så skal du sikre dig, at du har modtagerens accept på, at du må fremsende nyheder eller pressemeddelelser.

MEDIEOVERVÅGNING

I forbindelse med udsendelsen af din nyhed kan du bestille medieovervågning. Det vil sige at et presseklipbureau vil overvåge om din nyhed bliver bragt af de nyhedsmedier som overvågningen dækker. Vil du vide hvilke medier overvågningen dækker så kontakt os og få en aktuel medieliste.

 Medieovervågning er desværre ikke en ydelse uden en forventelig fejlmargin. Bliver du opmærksom eller bliver du gjort opmærksom på en omtale du ikke har modtaget fra et medie vi dækker, giv os da besked og vi vil forsøge at fremskaffe omtalen og eftersende den.

UDSENDELSESTIDSPUNKTER

Du kan udsende pressemeddelelser døgnet rundt, såfremt vi modtager pressemeddelelsen senest en dag før selve udsendelsen. Har du en almindelig brugerkonto og indsender pressemeddelelser i tidsrummet 22.00-08.00 - med efterfølgende hurtig udsendelse, garanterer vi ikke, at den når at blive godkendt før kl. 08.00. Ønsker du at have fri udsendelse døgnet rundt, skal du opgradere til et årsabonnement.

LEVERINGSSIKKERHED

Udsendelse af pressemeddelelser foregår ved hjælp af e-mail. Det er desværre ikke muligt at give 100 % leveringssikkerhed for pressemeddelelser udsendt via Pressesystemet.dk. Der findes fx SPAM-filtre, som af den ene eller anden grund kan blokere for din udsendelse. Derudover er der risiko for, at mails 'hænger' i cyberspace, hvilket kan resultere i forsinkelser - typisk ved nedbrud på eksterne servere. Det sker heldigvis sjældent, men kan forekomme.

ENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Pressesystemet ApS, Axel Gruhns Vej 2, 8270 Højbjerg, CVR 34713316. Kontakt Pressesystemet.dk på kontakt@pressesystemet.dk

PRISANGIVELSER

Alle priser er angivet ekskl. moms og der tages forbehold for fejl. Momsen vil fremgå af din faktura og dine kvitteringer.

FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde købet ligefrem til det tidspunkt pressemeddelelsen blive sendt ud. I tilfælde af fortrydelse gå da til din udbakke og annuller udsendelsen – din betaling er hermed annulleret. Vælger du at sende ud alligevel, så skal du igennem betalingsforløbet endnu en gang.

REKLAMATION

Kontakt Pressesystemet ApS,axel Gruhns Vej 2, 8270 Højbjerg, kontakt@pressesystemet.dk i tilfælde af reklamation.

BETALINGSMIDLER DER KAN ANVENDES

Her kan du betale med Dankort, VISA, VISA Elektron, Master Card Samt Maestro